Caleido Asztaxantin 60db

Caleido Asztaxantin 60db
Caleido Asztaxantin 60db
Az asztaxantin antioxidánsokban gazdag karotionoid, melynek természetes forrásai a tengeri élőlények.
Bővebben
Raktáron :  1 db
5 500 Ft
Részletek
Mi is az az asztaxantin? Hogyan támogathatja egészségünk megőrzését?

7 mg természetes asztaxantin minden kapszulában. Az asztaxantin egy karotinoid pigment, amely más tengeri élőlények mellett a pisztrángban, mikroalgákban, élesztőben és garnélákban fordul elő. Leginkább a csendes-óceáni lazacban található meg, ez adja a halak rózsaszínű színét.

Az asztaxantinban található antioxidánsok számos egészségvédő hatással járulhatnak hozzá egészségünk megőrzéséhez. Az antioxidánsok olyan, a szervezetünk egészséges működéséhez nélkülözhetetlen vegyületek, melyek akadályozzák a szervezetünkben végbemenő káros oxidatív folyamatokat és azok káros melléktermekinek elburjánzását. Az oxidációs folyamatok minden molekulára hatással vannak, elősegítik többek között a kardiovaszkuláris problémák és az érelmeszesedés kialakulását, gyorsítják az öregedési folyamatokat és általában véve gyengítik az immunrendszert. Az antioxidánsok ezekkel a folyamatokkal szemben veszik fel a harcot, támogatva szervezetünk védekezőképességét.

Figyelmeztetés: Csecsemők, gyermekek és 14 évnél fiatalabb serdülők nem fogyaszthatják.
ADAGOLÁS
Napi adagolás: 1 kapszula.

ÖSSZETEVŐK
Asztaxantinolaj szuszpenzió, 5% asztaxantin-tartalom; térfogatnövelő szer: napraforgóolaj; emulgálószer: méhviasz; kapszulahéj: szarvasmarha zselatin, glicerin, víz, karamella (színezőanyag).

Hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula):

asztaxantinolaj szuszpenzió: 140 mg
asztaxantin 5%: 7 mg
Adatok
Cikkszám
biom12