Caleido Búzafű por 125g

Caleido Búzafű por 125g
Caleido Búzafű por 125g
Raktáron :  1 db
1 570 Ft
Részletek
Caleido búzafű por 125g részletes leírása
A méregtelenítés Alfája és Omegája! A búzafű egyszerre méregtelenít és - a táplálkozási hiányosságok pótlásával - növeli az energiaszintünket

A búzafű az egyik leggazdagabb természetes A- és C-vitamin forrás, amely egyenlő arányban tartalmaz E-, F-, K- és B-vitaminokat, B17 tartalma jelentős. Segíthet az emésztésben és a belső szervek működésében. Az emésztőrendszerben hatékonyan segítheti a kórokozó baktériumok és a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításában, illetve az egészséges immunrendszer fenntartásában. Magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe lehet. A búzafű bővelkedik a számunkra létfontosságú enzimekben, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. Az SOD különleges hatású antioxidáns enzim, szabadgyök fogó, mely jelentősen lelassíthatja a sejtöregedést. Nincs lúgosító kúra, méregtelenítés, salaktalanítás búzafű nélkül. A tavaszi fáradtság energizáló zöldje, fogyasztása kedvezően befolyásolhat számos allergiás tünetet (pl. parlagfű allergiát).

A termék tulajdonságai: javíthatja a véroxidációt, a baktériumflóra kontrollt és a savbázis egyensúlyt. Vitaminkomplex, antioxidáns, allergiás tünetcsökkentő. Erőteljesen lúgosító hatású. Kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalmú, 17 féle aminosav található meg benne. Természetes anyagokból; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz (természetes módon előforduló cukrokat tartalmazhat); Telített zsírban szegény; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag.

Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás: egy adag = 3-6 g. 1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve, illetve javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.
Adatok
Cikkszám
biom38