Interherb Kollagén&Hyaluronsav Porcépítő italpor INTENSE 300g

Interherb Kollagén&Hyaluronsav Porcépítő italpor INTENSE 300g
Interherb Kollagén&Hyaluronsav Porcépítő italpor INTENSE 300g
Interherb Kollagén & Hyaluronsav INTENSE italpor ananász-őszibarack ízű 300 g 25 adag
Bővebben
Rendelhető
6 690 Ft
Részletek
A porcok és az ízületek védelmére. Az aktív életmód fenntartásában kiemelt szerepet kap az ízületek rugalmasságának, terhelhetőségének megőrzése. Ehhez járulnak hozzá kiválóan oldódó, finom ízű étrend-kiegészítő italporunk gondosan válogatott hatóanyagai, amelyeket készítményünk nagy dózisban tartalmaz.a porcok és ízületek védelmére
I.és II. típusú kollagén peptiddel, C-vitaminnal, adagonként 100 mg hialuronsavval
Ördögcsáklya és Kurkuma kivonattal, kondroitinnel, MSM-mel és glükózaminnal
cukor- tartósítószer-, glutén- és laktózmentes


Jótékony összetevők

Az I. típusú kollagén a bőr, csontok, inak és a szalagok nélkülözhetetlen vázanyaga, a II. típusú kollagén pedig az ízületek és a porcok építőköve. A hialuronsav nagy vízmegkötő képességű természetes anyag, elsősorban az ízületi folyadék megtartásában játszik szerepet.

A Kurkuma és az Ördögcsáklya gyógynövények elősegítik az ízületek mozgékonyságának és rugalmasságának megőrzését.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezáltal a porcok és a csontozat megfelelő állapotának fenntartásához. A kondroitin, MSM és glükózamin a porcszövetek és az ízületek természetes alkotói.


Kiváló minőség

Nemcsak a múló évek miatt, de fokozott fizikai aktivitás esetén is szükség lehet arra, hogy a porcok és ízületek számára plusz támogatást biztosítsunk étrendi kiegészítés formájában.

Komplex összetételű készítményünk standardizált hatóanyagok formájában rejti magában a kurkuma és az Ördögcsáklya gyógynövényeket, amelyek hozzájárulnak az ízületek egészségének megóvásához.

Italporunk I. és II típusú kollagént egyaránt tartalmaz, ezért fogyasztását a csontok, inak és szalagok, valamint az ízületek és a porcok értékes építőanyagainak étrendi kiegészítésére is ajánljuk.
Adatok
Cikkszám
inther107