Interherb NAPI1 Máriatövis Extraktum 30 db

Interherb NAPI1 Máriatövis Extraktum 30 db
Interherb NAPI1 Máriatövis Extraktum 30 db
Raktáron :  1 db
2 490 Ft
Részletek
1 kapszulában lévő 200 mg extraktum 160 mg szilimarint tartalmaz és 4800 mg növényi őrleménynek felel meg.

A máj a táplálékkal bevitt toxikus anyagok kiszűrésének és semlegesítésének legfontosabb helye szervezetünkben. Az egészségtelen táplálkozás, a rendszeres alkoholfogyasztás megterhelheti, fokozott működésre készteti a májat. A Máriatövis kivonata hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkciók fenntartásához, a szervezet számára toxikus anyagok eltávolításához. A készítmény hatóanyaga (silymarin) elősegíti a máj egészséges működését és a májszövet, illetve a májsejtek normális regenerációját. Májvédő szerepe mellett hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez.

1 kapszulában lévő 200 mg extraktum 160 mg szilimarint tartalmaz és 4800 mg növényi őrleménynek felel meg.*Az INTERHERB NAPI1 Máriatövis Extraktum 100 mg készítményhez képestÖsszetevők/kapszula:

200 mg Máriatövis (Silybum marianum) terméskivonat, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, zselatin, csomósodás-gátlók: talkum, magnézium-sztearát, kolloid-szilícium-dioxid, színezék: titán-dioxid.Hatóanyag/ napi adag (1 kapszula):

200 mg Máriatövis (Silybum marianum) terméskivonat

Ebből: 160 mg SzilimarinJavasolt fogyasztás:

Napi 1 kapszula. Lehetőleg valamely főétkezést követően, rágás nélkül min. 2 dl folyadékkal nyelje le.
Adatok
Cikkszám
inther66