Interherb ReStart Cardio tabletta 60x

Interherb ReStart Cardio tabletta 60x
Interherb ReStart Cardio tabletta 60x
ReStart CARDIO
A szívműködés támogatására
Gyógynövény-kivonat, vitamin és ásványi anyag tartalmú étrend-kiegészítő tabletta

60 db

Nettó tömeg: 51,6g
Bővebben
Raktáron :  1 db
2 790 Ft
Részletek
Kálium a normál vérnyomásért
Galagonya, T-Rezveratrol a szív-és érrendszer védelmére
B1-vitamin és bioflavonoidok
C-vitamin, magnézium
A szívműködés támogatására, az erek védelmére, a normál vérnyomás fenntartására, a fáradtságérzés csökkentésére kifejlesztett komplex készítmény értékes gyógynövénykivonatokkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal.

A C-vitaminnak szerepe van a kollagénképződésben és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének megőrzésében.

Bizonyos élethelyzetekben, betegség utáni lábadozás időszakában, vagy egyszerűen csak a kor előrehaladtával szervezetünknek szüksége van a feltöltődésre és az újraindításra. Különösen aktuális ez jelen időszakban.

Ebben az újraindításban nyújtanak segítséget az INTERHERB ReStart készítmények. A korszerű és legújabb tudományos eredmények alapján kifejlesztett formulák hatóanyagai több irányból – a szív- és érrendszert, az idegrendszert és az immunrendszert célozva- támogatják szervezetünk regenerációját és védelmét.

A nyolckomponensű CARDIO készítményünket a szívműködés támogatására, az erek védelmére, a megfelelő vérnyomás fenntartására, a fáradtságérzés csökkentésére fejlesztettük ki. Standardizált gyógynövény hatóanyagai közül a Galagonya segíti a szívmunkát, támogatja a szívizom megfelelő vér- és oxigénellátását, így energiát ad a kiegyensúlyozott szívműködéshez és a vérkeringéshez. A szíverősítő flavonoidokban gazdag Gránátalma és Galagonya kivonatok hatását a T-Rezveratrol (a vörösbor értékes szívvédő, antioxidáns molekulája) és a megfelelő szívműködést segítő B1-vitamin egészítik ki. Ásványi hatóanyagai közül pedig a kálium segíti a fáradhatatlan szívizomműködés és a megfelelő vérnyomás fenntartását, míg a magnézium energiát, vitalitást ad a fáradtság leküzdéséhez. A C-vitamin egy kevésbé ismert értékes tulajdonsága, hogy segíti az erek rugalmasságához nélkülözhetetlen kollagén képződését, így a vérkeringésben is fontos szerepet játszik.

Gyógynövény komponensei közül a Galagonya hozzájárul a szív megfelelő vér- és oxigénellátásához, ezzel támogatva a kiegyensúlyozott szívműködést. A standardizált Gránátalma és Galagonya gyógynövénykivonatok hatását a szív- és érrendszer megfelelő működését támogató T-Rezveratrol és a B1-vitamin (tiamin) egészítik ki.
A kálium részt vesz a normál izomműködésben (így a szívműködésben is), valamint a megfelelő vérnyomás fenntartásában.
A magnézium és C-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Adatok
Cikkszám
inther81