Javallat Antioxidáns Komplex

Javallat Antioxidáns Komplex
Javallat Antioxidáns Komplex
Sejtvédő, szabadgyök-fogó, oxidatív stresszt gátló gyógynövény komplex
60db
Bővebben
Raktáron :  2 db
2 490 Ft
Részletek
A komplexben a legerősebb antioxidáns hatású gyógynövények kaptak helyet, amelyek emellett számos kedvező élettani hatással rendelkeznek.

Orvosi rozmaring: fokozza a máj epeürítését, ezzel segíti a méreganyagok ürülését a májból, mellett segíti az emésztést, támogatja az immunrendszer működését.
Orvosi zsálya: segíti az emésztést, hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességéhez és csökkenti a fokozott izzadást.
Csipkebogyó: segít a megfázás csillapításában és hozzájárul az egészségkárosító mikroorganizmusokkal szembeni ellenálláshoz, emellett idős korban segít az ízületek mozgékonyságának fenntartásában.
Kurkuma: segít megőrizni a máj egészségét, segít az allergia esetén, támogatja a szívműködést, hozzájárul az immunrendszer, illetve a tüdő és a felső légutak egészségéhez.
Szurokfű: jó hatással van a szervezet ellenálló-képességére, támogatja a légzőszervek működését a tüdőben termelődő váladék felköhögésének elősegítésével, támogatja a szív- és érrendszer egészségét, növeli a hajszálerek falának rugalmasságát.
Fahéj: támogatja az emésztés egészségét és segít fenntartani az egészséges vércukorszintet.

MIKOR AJÁNLJUK?
Ha életmódja miatt fokozott oxidatív stressznek van kitéve szervezete és életmódváltás tervez, amelynek részeként gyógynövényekkel is szeretne használni.
Életmódi tényezők, amely fokozott oxidatív stresszel járnak:
Dohányzás és szennyezett levegő.
Túlzott alkoholfogyasztás.
Elhízás (fokozott cukor és telített zsírsav fogyasztás).
Mozgásszegény életmód.
Gyakori megerőltető testmozgás.
UV vagy radioaktív sugárzásnak való kitettség.
Adatok
Cikkszám
javallat3