Javallat Fekete Ribizli Levél

Javallat Fekete Ribizli Levél
Javallat Fekete Ribizli Levél
A fekete ribizli levél egészségügyi hatásai:

1. Támogatja az ízületek könnyű mozgatását és az izomzat megfelelő működését.

2. A vesék működésének támogatásával elősegíti a fokozott vizeletkiválasztást.

3. Hozzájárul a testsúly megtartásához és megfelelő étrend mellett elősegíti a fogyást.
Bővebben
Raktáron :  1 db
2 190 Ft
Részletek
1. AZ ÍZÜLETEK KÖNNYŰ MOZGATÁSÁT ÉS AZ IZOMZAT MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉT TÁMOGATÓ HATÁSA
A fekete ribizli levelével nem végeztek klinikai vizsgálatokat, az eredményes alkalmazása egyéb kísérletekből és a hosszú távú alkalmazásának tapasztalatai alapján megalapozott:
A fekete ribizli levél kivonatának fájdalomcsillapító hatását kísérletesen igazolták. (Dr. Mongold és munkatársai kutatása)
A kivonat gyulladáscsökkentő hatását számos kutatás támasztja alá. A kutatók összefüggést találtak a gyulladáscsökkentő hatás és a fekete ribizli levél magas fenolosvegyület-tartalma között. (Dr. Declume kutatása, Dr. Tabart és munkatársai kutatása)

2. VESEMŰKÖDÉST TÁMOGATÓ, VIZELETHAJTÓ HATÁSA
A fekete ribizli levél vizelethajtó hatását kísérletesen igazolták. A szintetikus vizelethajtó furoszemidhez képest 30-szoros mennyiségben kell szárított levelet fogyasztani ahhoz, hogy ugyanaz a hatás alakuljon ki (Dr. Rácz-Kotilla és munkatársa kutatása)

3. FOGYASZTÓ HATÁSA
A fekete ribizli levél tapasztalati úton megfigyelt fogyasztó hatásához hozzájárulhat a korábban bemutatott vizelethajtó és gyulladáscsökkentő hatása. A levél erős antioxidáns hatású, amely polifenolos összetevőire (főképp a flavonoidokra) vezethető vissza. Az antioxidáns anyagok gátolják a szabadgyökök sejtromboló hatását, amelynek szintje magas lehet például túlzott táplálékfogyasztás, a mozgásszegény életmód és dohányzás következtében. (Dr. Tabart és munkatársai kutatása, Dr. Bonarska-Kujawa és munkatársai kutatása)
Adatok
Cikkszám
javallat68