Király Méz Méhpempős Vitaminbomba 250g

Király Méz Méhpempős Vitaminbomba 250g
Király Méz Méhpempős Vitaminbomba 250g
Raktáron :  1 db
4 500 Ft
Részletek
A Vitaminbomba nevű készítmény méhpempővel gazdagított változata. A Vitaminbombánál leírtak érvényesek e termékre is azzal a különbséggel, hogy a méhpempő jótékony hatásait is élvezheti a fogyasztó.

A méhpempőről: A méhpempő a munkásméhek garatmirigy-váladéka. Ezzel az anyaggal etetik a fiatal munkásméhek a fiasítást akkor, amikor méhanyát akarnak nevelni belőlük. Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is teljesítményének növelése érdekében. Ez voltaképpen különleges tápanyagsűrítmény, amely lehetővé teszi, hogy a méhkirálynő öt évig éljen, míg a dolgozó méhek élettartama mindössze 2-4 hónap. Fő tömege a rendkívül jó minőségű fehérje. Legfontosabb összetevői a vitaminok, tartalmazza a B-vitamin komplex tagjait, magas koncentrációban a B5- vitamint (pantoténsav) és a B6-vitamint, valamint A-, C-, D-, E-vitamint. Egyetlen természetes forrása a tiszta acetilkolinnak. Vannak még benne ásványi anyagok, nyomelemek, enzimek, 18 féle aminosav, továbbá a baktériumok és vírusok szaporodását gátló anyagok, növekedést serkentő anyagok. Az egyes alkotóelemek egymás hatását erősítik.

A szervezetre gyakorolt hatása:

A méhpempő igen hatásos táplálkozás-kiegészítő, általános erősítő, roboráló hatású. Szedésekor a szervezet intenzív méregtelenítése következik be. Ez javítja az anyagcserét a szervezetet alkotó sejtek szintjéig. Leromlott, betegség alatti illetve utáni állapotból való felerősítésnél kitűnő. A szív és keringési panaszokra, gyomor és bélbántalmakra, idegrendszeri problémákra, asztmára, májbetegségekre, bőrbetegségekre legtöbbször igen jó hatású, kifejezetten erősíti az immunrendszert. A méhpempő egészségesen tartja a csontrendszert és az ízületeket. Korra és nemre való tekintet nélkül bárki fogyaszthatja. A méregtelenítésről kevesen tudják, hogy kellemetlen érzésekkel jár együtt. Tompa fejfájás, kellemetlen közérzet, levertség, aluszékonyság, fájdalom a legváratlanabb időben és szokatlan testrészeken mind a tisztulási folyamat kellemetlen velejárója. A méhpempő tapasztalatok szerint 4-10 napos szedés után néhány napos intenzív tisztulási folyamatot indít el. A folyamat kellemetlen velejáróinak jelentkezésekor lehetőleg nem szabad abbahagyni a szedést, mert a kellemetlen érzés legtöbb esetben csak néhány napig tart, és azután gyors javulás következik be.

A készítmények csak természetes eredetű, méhek által gyűjtött termékeket tartalmaznak!

A virágporos készítmények heves allergiás reakciót válthatnak ki, ezért első alkalommal történő fogyasztáskor ajánlatos a javasolt napi adagnál kisebb mennyiséget elfogyasztani. Amennyiben allergiás tünetek nem jelentkeznek, úgy a továbbiakban a javasolt napi adagolásban fogyaszthatók a termékek.

A készítményekben természetes szennyeződés előfordulhat.
Adatok
Cikkszám
km11