Natur Tanya® E. mikronizált citromfű tabletta - támogatja az emésztést és segít ellazulni

Natur Tanya® E. mikronizált citromfű tabletta - támogatja az emésztést és segít ellazulni
Natur Tanya® E. mikronizált citromfű tabletta - támogatja az emésztést és segít ellazulni
Feszültség és szorongásoldó a köznyelvben „leszarom tabletta” 125 db
Bővebben
Rendelhető
4 340 Ft
Részletek
A citromfű gazdag fenolos vegyületekben, köztük rozmaringsavban, ami egy relaxáló, szorongásoldó, általános görcsoldó, kedélyjavító és emésztőrendszert fertőtlenítő antioxidáns vegyület. Természetesen serkenti a belek mozgását, gyomorerősítő és csökkenti számos kórokozó baktérium és vírus növekedését a mikrobiomban. A rozmaringsav oldja a feszültséget, ellazít a napi stresszből, segít fejfájás, alvászavar esetén a köznyelvben „leszarom tabletta” néven híresült el.  
7 OK a citromfű mellett

Segít csökkenteni a szorongást és a stressz negatív hatásait
Segít enyhíteni a stressz okozta alvászavarokon
Enyhíti az heves szívdobogást és magas vérnyomást 
Növeli a koncentrációs képességet és mentális tisztaságot
Csökkenti a gyomor és bélrendszeri panaszokat
Enyhíti a fejfájás, szédülés és hányinger tüneteit 
Visszaszorítja a herpesz, az övsömör és a mikrobiom kórokozó vírusait

„Leszarom tabletta”
Citromfű és szorongás
A citromfű szorongás és feszültségoldó, lassítja a stressz és szorongás hatására megjelenő szabálytalan légzést, csökkenti a negatív hangulatot, növeli a nyugalmat, a kedélyállapotot, a memóriát és az éberséget mentális stressz alatt álló felnőtteknél. Próbáld ki a citromfűves vegán testolajat is!
Citromfű és álmatlanság
A rozmarinsav, a citromfű antioxidáns vegyülete javít az alvás minőségén, és segít a stressz vagy szorongás okozta álmatlanságban szenvedők alvását mélyíteni. A szorongás olyan rendellenesség, amit a félelem, aggodalom és idegesség érzése vált ki és ami gyakran alvászavarral és a koncentráció zavarával párosul.
Citromfű és gyomor-bélrendszer egészség
A citromfű számos, a gyomor-bélrendszert érintő panaszt enyhíthet, főként antimikrobiális és görcsoldó tulajdonságainak köszönhetően. Elősegíti az emésztést, erősíti a gyomrot, szabályozza a gyomorsav mennyiségét, csökkenti a puffadásokat és gyomorégést, enyhíti a gyomorrontás tüneteit és a hányingert. A citromfű bizonyítottan jól kombinálható emésztési zavarok esetén articsóka (Cynara scolymus) kivonattal.
Citromfű és herpeszvírus
A citromfűben található rozmaringsav vírusölő tulajdonsága külsőleg és belsőleg is hatékony a herpes simplex, az övsömör és a mikrobiom kórokozó vírusok visszaszorításában. A rozmaringsav hatására csökken a herpesz kiújulás gyakorisága, akut fertőzésben lerövidül a herpesz időtartama és súlyossága.
Adatok
Cikkszám
5999882575278