Natur Tanya® ESI DIURERBE® FORTE filmtabletta – salaktalanítás, vízhajtás, standardizált gyógynövények, magnézium, kálium, klorid

Natur Tanya® ESI DIURERBE® FORTE filmtabletta – salaktalanítás, vízhajtás, standardizált gyógynövények, magnézium, kálium, klorid
Natur Tanya® ESI DIURERBE® FORTE filmtabletta – salaktalanítás, vízhajtás, standardizált gyógynövények, magnézium, kálium, klorid
A 6 legismertebb vízhajtó és vesetisztító gyógynövény 1 tablettában 40db
Bővebben
Raktáron :  2 db
5 190 Ft
Részletek
A 6 legismertebb vesetisztító, salaktalanító és vízhajtó gyógynövény egy tablettában! A növények titrálták és standardizálták továbbá káliummal, magnéziummal és kloridokkal dúsítottak a lehető, legjobb élettani hatások elérése érdekében, és azért, hogy megőrizzék az elektrolit egyensúlyt a vizelet kiválasztó kúra alatt.
SALAKTALANÍTÁS • VÍZHAJTÁS TITRÁLT ÉS STANDARDIZÁLT NÖVÉNYI KIVONATOK KÁLIUMMAL, MAGNÉZIUMMAL ÉS KLORIDDAL VEGÁN MINŐSÍTÉSŰ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ   GLUTÉNMENTES FORMULA NEM TARTALMAZ TARTÓSÍTÓSZERT ÉS MESTERSÉGES AROMÁT
Az összetevők (nyírfalevél, ezüstös hölgymál, vesetea, aranyvessző, tarackbúza gyökértörzs, mezei zsurló + magnézium, kálium és kloridok):
·        Természetesen gondoskodnak a felesleges vizek elvezetéséről
·        Jó társak a makacs cellulit elleni küzdelemben
·        Átmossák és védik a veséket
·        Bevethetők epekő, vesekő, és vesehomok esetén
·        Csökkentik a magas húgysavszintet (köszvény)
·        Hozzájárulnak a PMS tünetekeinek enyhítéséhez
·        Serkentik az anyagcserét, fokozzák a salakanyagok kiválasztását
Gyors és látványos eredmények rövid idő alatt
A DIURERBE® tabletta gyors, hiszen már 1-5 nap között megmutatja eredményességét, nagyon gyorsan elindítja a többletfolyadék kivezetését, mindemellett jó közérzetet biztosít, a könnyedség érzését nyújtva.
***A fogyasztó növelje meg folyadékbevitelét a sikerek érdekében (20 kilogrammonként 1 liter vízfogyasztás javasolt)
A víz szerepe az emberi szervezetben
Az emberi test tömegének 50-70%-át víz teszi ki kortól, nemtől edzettségtől, egészségi állapottól függetlenül, Vízháztartásunk egyensúlyának megtartásának legfőbb szerve a vese, de szerepet játszik a bélrendszer, a tüdő, valamint a bőr is.
 A víz élettani szerepe igen sokrétű az emberi szervezetben; a különféle tápanyagok oldószereként szolgál, nagy fajhője és párolgáshője révén részt vesz a testhőmérséklet szabályozásában, hozzájárul a normál fizikai és szellemi működés fenntartásához, fenntartja  a vér mennyiségét, a szervezetbe kerülő és abban keletkező toxikus (mérgező) és felesleges anyagok kiválasztásában is közreműködik, jelentős mértékben hozzájárul az élő szervezetek számára elengedhetetlen környezeti feltételek biztosításához.
Folyadékháztartás, vízvisszatartás
A víz-és elektrolit háztartás nagyon bonyolult és összetett hormonális és idegrendszeri szabályozás alatt áll.
Szembetűnő arcödémák, makacs narancsbőr, puffadás, kellemetlen közérzet, végtagduzzanatok. Ennek oka a vízvisszatartás a testben, amit felesleges vízként érzékelhetünk!
Mik lehetnek a kiváltó okok?

A testünkben levő folyadékok (pl. vér, vizelet) vesztése hypovolémiához vezethet, de az elveszített folyadék nátrium koncentrációja is befolyásoló hatással lehet. A víz hiánya okozhatja szervezetünkben annak visszatartását.
Túlzott konyhasó (NaCl) fogyasztás
Kiegyensúlyozatlan, nem megfelelő étrend
Magas hőmérséklet
Fizikai inaktivitás, mozgásszegény életmód
Némely gyógyszerek (köztük a fogamzásgátlók)
A premenstruális vízvisszatartás a menstruációs ciklushoz társuló általános jelenség; ami a menstruációt megelőző héten/időszakban jelentkezik. Ilyenkor gyakran ez az időszak puffadással, testtömeg növekedéssel jár együtt. A tüneteket a helytelen étkezési szokások még tovább fokozhatják, ilyenkor a mellek megduzzadhatnak. Sok nő tapasztal vízviszzatartást és megnövekedett testtömeget a luteális fázisban. A vízvisszatartás hátterében az ösztrogének hatása, vagy a vazopresszin fokozott szekréciója állhat. Fontos megemlíteni, hogy az izom glikogén nagyobb mennyiségben tárolódhat a luteális fázisban még normál étrend követése esetén is, ami nagyobb vízvisszatartással járhat; minden egyes gramm glikogén 2-6 g vizet köt meg.

A cellulitról röviden
A cellulit, amely elsősorban a nők combját érinti, a visszatartott víz zsírral alkotott komplexei. Időnként annyi vizet tart vissza, hogy duzzadt és fájdalmas. Az anyagcsere-hulladékok és toxinok, például peszticidek, amelyeket a test nem képes könnyen felszabadítani, általában ezekben a zsírokban tárolódnak. Úgy gondolják, hogy a cellulitban visszatartott víz;

1) vagy ezeknek a méreganyagoknak következtében kialakult irritáció és duzzanat
2) vagy pedig abból adódik, hogy a szervezet megpróbálja felhígítani ezeket a méreganyagokat

Igaz lehet rád a vizes típusú elhízás? Végezz nyomáspróbát!
Tedd az ujjbegyedet a combodra, felkarodra, vagy a sípcsont előtti részre és nyomd meg! Ha fehér színre vált, vagyis ott marad az ujjad helye a bőrfelületen, akkor nem árt elgondolkodnod egy vízhajtó-salaktalanító kúrán.
Ilyenkor ugyanis a súlyfeleslegért nem csak a zsír, hanem a víz is, pontosabban inkább a víz a felelős. Kísérő tünetek lehetnek a makacs narancsbőr, a puffadás, a kellemetlen közérzet. Szembetűnő arcödémák is jelentkeznek és végtagduzzanatok, amikor a cipő és a gyűrű is kicsi lesz a nap végére. A kiváltó ok ilyenkor a felesleges folyadék és a felszaporodott méreganyagok! A megoldás több folyadék, vízhajtás és salaktalanítás, kevesebb szénhidrát.
Adatok
Cikkszám
8008843002894