Natur Tanya® GOOD DAY! Kollagén por frissítő áfonya ízben - hal és marha kollagén peptidek, biotin, C-vitamin és cink-biszglicinát

Natur Tanya® GOOD DAY! Kollagén por frissítő áfonya ízben - hal és marha kollagén peptidek, biotin, C-vitamin és cink-biszglicinát
Natur Tanya® GOOD DAY! Kollagén por frissítő áfonya ízben - hal és marha kollagén peptidek, biotin, C-vitamin és cink-biszglicinát
Magas minőségű, nem csomósodó kollagén, nagyon finom ízvilággal 20 adag
Bővebben
Raktáron :  2 db
6 250 Ft
Részletek
SZÉP NAPOT KOLLAGÉN! Kapj lendületre a délutáni órákban, frissítő, nagyon finom áfonyás kollagén italunkkal. Termékünk tudatosan tervezett kollagén mátrix, magas minőségű, hal és marhakollagén peptidek egyedi és tökéletes arányú kombinációja, amit alacsony molekulatömeg és magas aminosav profil jellemez és amit biotinnal, C-vitaminnal és a cink-biszglicináttal is dúsítottunk a legjobb élettani hatások elérése érdekében.
Tudatosan tervezett kollagén mátrix
A Good day! Kollagén peptidek nagyon könnyen emészthetők gyorsan felszívódnak a vékonybélben, majd a véráramba kerülve magas biohasznosulással oszlanak el a szervezetben, támogatva az (ízületi) porcok, csontok, izmok, ínak, szalagok, bélnyálkahártya, szem szaruhártya, fogak, valamint a haj, a bőr és a köröm egészségét és szépségét. A kollagén a test legfontosabb fehérjéje és a legnagyobb mennyiségben szükséges tápanyag a víz után. Létfontosságú a sebgyógyuláshoz, az új szövetek növekedéséhez és a megújuláshoz az egész szervezetben.

MAGAS MINŐSÉGŰ, NEM CSOMOSODÓ, NEM GÉLKÉPZŐ KOLLAGÉN
NAGYON FINOM FRISSÍTŐ ÁFONYA ÍZVILÁGGAL, MINDENFÉLE MELLÉKÍZ NÉLKÜL
HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL4, TERMÉSZETES EREDETŰ SZTÉVIÁVAL ÉS NEOHESZPERIDINNEL ÉDESÍTVE
MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZER ÉS SZÍNEZÉK NÉLKÜL
9000 MG HAL ÉS MARHA KOLLAGÉN PEPTIDEK ADAGONKÉNT
BIOTINNAL, C-VITAMINNAL ÉS CINK-BISZGLICINÁTTAL
20 ADAG, ADAGOLÁST KÖNNYÍTŐ MÉRŐKANÁLLAL KIEGÉSZÍTVE 
TÁMOGATJA A PORCOK ÉS CSONTOZAT ÉS A HAJ, BŐR, KÖRÖM EGÉSZSÉGÉT
FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT LABORBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
CÉKLALÉPORRAL DÚSÍTVA
KIVÁLÓ FEHÉRJEFORRÁS
10 ÉVES KORTÓL 

Nem minden kollagénforrás egyforma
A kollagén származhat sertésből, mely alapanyaggal soha nem dolgoznánk, csirkéből, ami csak II-es típusú kollagén forrás, marhából és halból melyek a legideálisabb alapanyagok, akkor, ha a kollagén alapanyaggyártás során olyan gyártástechnológiát alkalmaznak, ahol pontosítható a hidrolízisfok és az optimális molekulasúly, hiszen a kollagén kiegészítők biohasznosulása attól függ, hogy mekkora a kollagén molekula tömege (Dalton méret), hatása pedig attól, hogy milyen aminosav profillal rendelkezik. Vagyis még a hal és halkollagének között is eltérőek ezek az adatok.
KOLLAGÉN TERMÉKÜNK FORMULÁZÁSAKOR A BIOLÓGIAI HOZZÁFÉRHETŐSÉG NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN FIGYELEMBE VETTÜK A KÜLÖNBÖZŐ KOLLAGÉN FORRÁSOK LEHETŐSÉGEIT.
Ezért a legmegfelelőbb minőségű és arányú hal és marhakollagén peptidek lettek kollagén mátrix termékünk alkotói, hogy a végtermék több kedvező élettani hatást és funkcionális tulajdonságot nyújtson.
TERMÉKÜNKBEN LEVŐ HALKOLLAGÉN ÁTLAGOS DALTON MÉRETE 2000 DA, AMELYET MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ ÉS MINŐSÉGŰ MARHA KOLLAGÉN EGÉSZÍT KI, AMIT A GLICIN (GLY), HIDROXIPROLIN (HYP), PROLIN (PRO) ÉS ALANIN (ALA) MAGAS SZINTJE JELLEMEZ, BIOTINNAL, C-VITAMINNAL ÉS A CINK-BISZGLICINÁTTAL DÚSÍTVA. 
Miért 9000mg kollagénünk napi adagja?
Ebből következik, hogy egy magas minőségű hal és marha kollagén keverék a Dalton mérete és aminosav profilja alapján más kollagénnel összehasonlítva kisebb dózisban is hatékony.
Felhasznált hal és marha kollagénünk kiváló biológiai hozzáférhetőséggel rendelkezik, amit a többi kollagénhez képest a kisebb részecskeméret tesz lehetővé, mely a kollagén peptidek könnyebb és gyorsabb felvételét és szállítását teszi lehetővé a bőrbe, a csontokba és az ízületekbe, illetve arra is serkenti a szervezetet, hogy fokozza saját kollagéntermelését.
Mindemelett a probléma fokának függvényében (például krónikus gyulladások a belekben és ízületekben) ez a napi kollagén adag emelhető és ilyen esetekben javasoljuk, hogy kezd a reggelt a NATUR TANYA® GOOD MORNING! KOLLAGÉNNEL, AMI TÖKÉLETES REGGELI INDÍTÓ ITAL KÁVÉ HELYETT, NAGYON FINOM CAPPUCCINO ÍZZEL ÉS JÓL KOMBINÁLHATÓ A DÉLUTÁNI ÁFONYÁS KOLLAGÉN ITALLAL.
8 dolog, amit a kollagén tesz a szervezetben

csökkenti a korai öregedés jeleit, feltölti, rugalmasítja és hidratálja a bőrt
feszesíti a kötőszövetet, csökkenti a narancsbőr mennyiségét és megjelenését
védi a bőrt a fotoöregedéstől és csökkenti az olyan bőrhibákat, mint a striák
táplálja, erősíti a hajkoronát, segíti a hajnövekedést és támogatja a körmök egészségét
regenerálja a beleket bélelő szöveteket, kiegészíti a szivárgó bélszindróma kezeléseket
hozzájárul a savtöbblet, a gyomorfekélyek és bélgyulladások kiegészítő kezeléséhez
javítja a csontsűrűséget, erőt ad az izmoknak és elősegíti a szálkás testforma elérését
csökkenti az ízületek merevségét és gyulladásait, táplálja az ínakat és szalagokat

Kollagén a szivárgó bélszindróma és az autoimmun panaszok A kollagén a bél kötőszövetének és nyálkahártyájának alkotóeleme, ami tápanyagforrásként szolgál a bél belsejében lévő, gyorsan osztódó sejtek újjáépítéséhez. A kollagén nyugtatja, erősíti és javítja a bélnyálkahártyát, mellyel valódi támogatást nyújt szivárgó bélszindróma esetén, aminek kiváltó oka leggyakrabban ételérzékenység, savtöbblet vagy rossz táplálkozás és stressz tartós kombinációja. Ilyen esetekben sérülnek a beleket bélelő szövetek, úgy, hogy kitágulnak azok az apró lyukak, amiken keresztül a mikrotápanyagok visszajutnak sejtjeinkig. A szétnyílt bélfal már nem félig áteresztő így a vér és nyirokkeringésbe idegen részecskék, például az emésztetlen élelmiszerek jutnak a véráramba, pusztítást okozva a szervezetben, elősegítve a krónikus gyulladásokat és növelve az autoimmun betegségek kockázatát, ami járványszerűen nő a populációban.
OGYÉI ny.sz: 29297/2022
Adatok
Cikkszám
5999565081935