Natur Tanya® Good morning! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek, biotin, C-vitamin és cink-biszglicinát

Natur Tanya® Good morning! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek, biotin, C-vitamin és cink-biszglicinát
Natur Tanya® Good morning! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek, biotin, C-vitamin és cink-biszglicinát
Magas minőségű, nem csomósodó kollagén, nagyon finom ízvilággal 20 adag
Bővebben
Rendelhető
Részletek
JÓ REGGELT KOLLAGÉN! Indítsd a reggelt kávé helyett, ezzel a finom ízű cappuccinós kollagénnel. Termékünk tudatosan tervezett kollagén mátrix, magas minőségű, hal és marhakollagén peptidek egyedi és tökéletes arányú kombinációja, amit alacsony molekulatömeg és magas aminosav profil jellemez és amit biotinnal, C-vitaminnal és a cink-biszglicináttal is dúsítottunk a legjobb élettani hatások elérése érdekében.
Tudatosan tervezett kollagén mátrix
A Good morning! Kollagén peptidek nagyon könnyen emészthetők gyorsan felszívódnak a vékonybélben, majd a véráramba kerülve magas biohasznosulással oszlanak el a szervezetben, támogatva az (ízületi) porcok, csontok, izmok, ínak, szalagok, bélnyálkahártya, szaruhártya, fogak, valamint a haj, a bőr és a köröm egészségét és szépségét. A kollagén a test legfontosabb fehérjéje. Létfontosságú a sebgyógyuláshoz, az új szövetek növekedéséhez és a megújuláshoz az egész szervezetben.

MAGAS MINŐSÉGŰ, NEM CSOMOSODÓ, NEM GÉLKÉPZŐ KOLLAGÉN
NAGYON FINOM CAPPUCCINO ÍZVILÁGGAL, MINDENFÉLE MELLÉKÍZ NÉLKÜL
HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL, TERMÉSZETES EREDETŰ SZTÉVIÁVAL ÉDESÍTVE
MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZER ÉS SZÍNEZÉK NÉLKÜL
9000 MG HAL ÉS MARHA KOLLAGÉN PEPTIDEK ADAGONKÉNT
BIOTINNAL, C-VITAMINNAL ÉS CINK-BISZGLICINÁTTAL
20 ADAG, ADAGOLÁST KÖNNYÍTŐ MÉRŐKANÁLLAL KIEGÉSZÍTVE
KIVÁLÓ FEHÉRJEFORRÁS
FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT LABORBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
KOFFEINMENTES FORMULA
10 ÉVES KORTÓL

KOLLAGÉN TERMÉKÜNK FORMULÁZÁSAKOR A BIOLÓGIAI HOZZÁFÉRHETŐSÉG NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN FIGYELEMBE VETTÜK A KÜLÖNBÖZŐ KOLLAGÉN FORRÁSOK LEHETŐSÉGEIT.
Ezek a kollagénforrások különböznek egymástól molekula tömegben (Dalton méret, ami jelentősen befolyásolja a biohasznosulást) és aminosav profilban, mely ennek a fehérjének a szerves jellemzője és meghatározza bioaktív tulajdonságait. Ennek figyelembevételével az emberi szervezet számára a legmegfelelőbb arányú hal és marhakollagén peptidek lettek kollagén mátrix termékünk alkotói olyan gyártástechnológia mellett, ahol kíméletes enzimes folyamattal pontosítható a hidrolízisfok és az optimális molekulasúly, hogy a végtermék több kedvező élettani hatást és funkcionális tulajdonságot nyújtson.
TERMÉKÜNKBEN LEVŐ HALKOLLAGÉN ÁTLAGOS DALTON MÉRETE 2000 DA, AMELYET MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ ÉS MINŐSÉGŰ MARHA KOLLAGÉN EGÉSZÍT KI, AMIT A GLICIN (GLY), HIDROXIPROLIN (HYP), PROLIN (PRO) ÉS ALANIN (ALA) MAGAS SZINTJE JELLEMEZ, BIOTINNAL, C-VITAMINNAL ÉS A CINK-BISZGLICINÁTTAL DÚSÍTVA. 
Miért 9000mg kollagénünk napi adagja? 
A kollagén peptidek biohasznosulása a Dalton mérettől függ. A kis molekulasúly és részecskeméret miatt nagyobb a kollagén felszívódási kapacitása, és a peptidek gyorsabban keringenek a vérben így az már valójában kisebb dózisban is hatékony. Egy jó minőségű halkollagén petid már napi 2,5 gramm dózisban eredményes, mint amilyen folyékony Facelift® kollagénünk is nyújt, tengeri elasztinnal.
Mindemelett a probléma fokának függvényében (például krónikus gyulladások a belekben és ízületekben) ez a napi kollagén adag emelhető és ilyen esetekben javasoljuk a NATUR TANYA® GOOD DAY! KOLLAGÉNNEL VALÓ KIEGÉSZÍTÉST, AMI FRISSÍTŐ ÁFONYÁS ÍZÉVEL EGYBEN LENDÜLETET IS NYÚJT A DÉLUTÁNI ÓRÁKBAN.
A kollagén csökkenti az öregedés látható jeleit
Az étrendhez adott kollagén növeli a szervezet kollagénszintjét és a szervezetet több kollagén termelésére is serkenti.  A kollagén szint növelése javít az öregedő bőr tünetein, mert fokozza a bőr nedvességtartalmát és jelentősen javítja a bőr elaszticitását, illetve védi a bőr kollagénrostjait.
A kollagén nélkülözhetetlen tápanyag a hajnak, ami az idő előrehaladtával veszíthet tömegéből és nedvesség tartalmából, melyet a kollagénbevitel megelőzhet és visszafordíthat. Az öregedés azonban nem csak ráncokban és hajritkulásban látható, hanem abban is, hogy mennyire rugalmas, fiatalos a mozgásunk. A kollagén fontos tápanyag minden a rugalmas mozgásban résztvevő izmoknak, csontoknak, szalagoknak, ínaknak, ízületeknek és porcoknak.
A kollagén a bél kötőszövetének és nyálkahártyájának is alkotóeleme, ami tápanyagforrásként szolgál a bél belsejében lévő, gyorsan osztódó sejtek újjáépítéséhez. A kollagén nyugtatja, erősíti és javítja a bélnyálkahártyát, mellyel valódi támogatást nyújt a belek gyulladásos panaszainál, a gyomor esetleges fekélyes elváltozásainál és szivárgó bélszindróma esetén, ami kiváltó oka a krónikus gyulladásoknak és autoimmun betegségeknek, melynek megjelenése az utóbbi években járványszerűen emelkedik.
A kollagénszint csökkenése
Sajnos a kollagénszint az öregedéssel kb. 1,5%-ot csökken évente és ez már 20-25 éves kortól elkezdődik. Ugyan a genetika befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan megy végbe ez a lebomlás, de akkor is évről évre elveszítjük a kollagént, és gyengébb minőségű kollagént állítunk elő.
Ráadásul a kollagénszint rohamosan tovább esik ultraibolya fény (használjunk mindig fényvédőt, ha lassítani szeretnénk az öregedést), alkohol, dohányzás, helytelen táplálkozás (például magas cukor és szénhidrát fogyasztás) vagy alvászavarok hatására.
A kollagénvesztés ráncokat, megereszkedett száraz bőrt, merev ízületeket, kopott porcokat, kevésbé rugalmas ínakat és szalagokat, illetve emésztőrendszeri problémákat eredményez az emésztőrendszer nyálkahártyájának elvékonyodása miatt.
„A szépség belülről fakad”
„A szépség belülről fakad” mondás, biológiai szempontból teljesen helytálló. Testünk magas tápanyag ellátottsága ugyanis valóban látszik a külsőnkön. Ez jó minőségű, teljes élelmekkel és étrend-kiegészítőkkel együttesen érhető el és ilyenkor valóban egészség és jóllét sugárzik az emberből.
OGYÉI ny.sz: 29272/2022
Adatok
Cikkszám
5999565081942