Natur Tanya® Hepa Detox® máj és emésztés 500ml

Natur Tanya® Hepa Detox® máj és emésztés 500ml
Natur Tanya® Hepa Detox® máj és emésztés 500ml
Zsírmáj csökkentés, májméregtelenítés, emésztés 12 féle összetevővel
Bővebben
Raktáron :  2 db
6 590 Ft
Részletek
Vegán májtámogató komplex 12 féle természetes és célzott összetevővel, folyékony formában. Elősegíti az emésztést, csökkenti a puffadást, fokozza az epeáramlást, a máj méregtelenítését, regenerálja a májsejteket és csökkenti a máj zsírtartalmát. Az összetevők között megtaláljuk meg az articsóka (adagonként 16 mg cinarin tartalom!), a máriatövis (adagonként 210 mg szilimarin tartalom!), a kurkuma (adagonként 2,4 mg kurkumin tartalom!) kivonatokat és a kolin-bitartarátot (adagonként 82,5 mg kolin!), melyek aminosavakkal (L-metionin, L-ornitin), mio-inozitollal és szerves B-komplex-el egészülnek ki.

12 FÉLE CÉLZOTT HATÓANYAG KOMPLEX
AZ EMÉSZTÉS, A MÁJ ÉS AZ EPE EGÉSZSÉGÉRE 
FÜGGETLEN, AKTREDITÁLT LABORBAN IS BEVIZSGÁLT TERMÉK
VEGÁN, GLUTÉN, LAKTÓZ- ÉS CUKORMENTES ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES AROMÁT ÉS SZÍNEZÉKET ÉS ÉDESÍTŐSZEREKET
TERMÉSZETES LIME AROMÁVAL KÉSZÜL
KELLEMES CITRUSOS ÍZVILÁGGAL
MÉRŐKUPAK SEGÍTSÉGÉVEL KÖNNYEN ADAGOLHATÓ
STANDARDIZÁLT NÖVÉNYI KIVONATOK

Tudtad a májról, hogy?
A máj egészségének támogatása javítja immunitásunkat, emésztésünket, energiaszintünket, normál értéken tartja a koleszterin és a triglicerid szinteket és segít két szélsőséges esetben is: ha nem tudunk lefogyni vagy nem tudunk meghízni.
A méregtelenítő máj
Májunk fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy a test energiáját újra keringtesse, méregtelenítse a vérünket, hogy epét termeljen a zsíremésztéshez, hogy lebontsa a hormonokat, és hogy esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat és vasat raktározzon.
A máj felelőssége, hogy feldolgozza a belek által felszívott tápanyagokat, hogy azok még hatékonyabban felszívódhassanak.  A máj szabályozza a vér összetételét is, hogy kiegyensúlyozza a fehérjét, a zsírokat és a cukrokat. Végezetül pedig eltávolítja a méreganyagokat a vérből, lebontja mind az alkoholt, mind a gyógyszereket.
MÁJ NÉLKÜL NEM TUDNÁNK MEGEMÉSZTENI AZ ÉTELEKET ÉS FELDOLGOZNI A TÁPANYAGOKAT, A SZERVEZET NEM VOLNA KÉPES MEGSZABADULNI A MÉRGEZŐ ANYAGOKTÓL, TEHÁT NEM MARADNÁNK ÉLETBEN.
9 ok a májméregtelenítés mellett
1.      csökkenti a májzsírosodást
2.      csökkenti a koleszterin- és triglicerid szintet
3.      segíti a súlycsökkenést
4.      javít az immunválaszokon
5.      megtisztítja a vért
6.      enyhíti a bőrpanaszokat
7.      javítja a koncentrációt
8.      csökkenti a puffadást és gázképződést
9.      elűzi a fáradtságot
Ha zsírmájunk van
A zsírmáj a leggyakrabban előforduló májbetegség a nyugati világban, és már korán sem csak az alkohollal visszaélők problémája. A magas számok szoros kapcsolatban állnak az elhízással, az inzulinrezisztenciával és a cukorbetegséggel.
Akkor diagnosztizálnak zsírmájjal, amikor zsírmolekulák halmozódnak fel a májsejtekben és ha a máj zsírtartalma eléri a szerv súlyának 5-10 százalékát. Az elzsírosodott sejtek jelenléte ez után gyulladáshoz vezethet a májban, és károsíthatja a körülvevő májszövetet. Két fő típusa van a zsírmájnak:

az alkoholos eredetű zsírmáj és a
nem alkoholos eredetű zsírmáj (NAFLD)

Tudtad a zsírmájról, hogy?
1952-ben Dr. Samuel Zelman volt az első, aki felismerte, hogy nem csak az alkohol, de a fokozott szénhidrátbevitel is okoz májzsírosodást, ami abban az időben teljesen ismeretlen volt.
A nem alkohol okozta zsírmáj (NAFLD) újdonsült felfedezésével a kutatás egy rendkívül közeli kapcsolatot igazolt az elhízás, az inzulinrezisztencia és a zsírmáj között. Az elhízott embereknek 5-15-ször nagyobb a májzsír értékük. A 2-es típusú cukorbetegek akár 85%-ának van zsírmája. Még a cukorbetegség nélkül is, az inzulin-rezisztenseknek önmagában is nagyobb a zsírmennyiség a májukban. Ez a három betegség világosan összecsoportosul. Amikor felfedezed az egyiket, szinte állandóan megtalálod a többit is.
A nem alkoholos eredetű zsírmáj (NAFLD) a leggyakoribb járvány szerű máj rendellenesség, amit ma már 10-12 éves gyerekeknél is diagnosztizálnak a túlzott finomított szénhidrát fogyasztás és mozgáshiány következményeképp.  
SZERENCSÉRE A MÁJ GYORSAN KÉPES REGENERÁLÓDNI, HA EZ NEM ÍGY LENNE, AKKOR AZ EMBERISÉG MÁR RÉG KIHALT VOLNA.
Adatok
Cikkszám
5999565081553