Natur Tanya® MULTI 55 – Fermentált multivitamin 55 féle koncentrált hatóanyag, 36 fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19 vitamin, ásványi anyag

Natur Tanya® MULTI 55 – Fermentált multivitamin 55 féle koncentrált hatóanyag, 36 fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19 vitamin, ásványi anyag
Natur Tanya® MULTI 55 – Fermentált multivitamin 55 féle koncentrált hatóanyag, 36 fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19 vitamin, ásványi anyag
Innovatív multivitamin, 8 hitelesítő logó, 3 világszabadalom 30 db
Bővebben
Raktáron :  1 db
4 360 Ft
Részletek
MULTI 55 – Fermentált multivitamin 
Innovatív multivitamin komplex, 55 koncentrált és szinergikus hatóanyaggal. Tudatosan felhasználva 36 féle fermentált zöldséget, gyümölcsöt, gyógynövényt és 19 féle mikrotápanyagot. Az összetevőket a szervezet könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten tudja hasznosítani. A fermentumra a baktériumflóra egész ökoszisztémája aktiválódik.  
6 ok a Multi 55 multivitamin összetevői mellett

A szabadalommal védett fermentáció megnöveli a zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények tápanyag tartalmát, mint vitamin, ásványi anyag, fehérje és aminosavak
A fermentáció megnöveli a tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét, vagyis azt a mennyiséget, ami valóban eléri sejtjeinket
A fermentáció új vegyületeket is létrehoz, mint mikrorostok, SOD-szerű anyagok, zsírsavak (SCFA-k), prebiotikumok, bioaktív polifenolok és peptidek 
A zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények fermentálása azzal is támogatja az immunrendszert, hogy gyarapítja és színesíti a probiotikumok mennyiségét a bélmikrobiomban
A fermentumra a baktériumflóra egész ökoszisztémája aktiválódik, mely elősegíti a bél-agy kommunikációt, segítve immunitásunkat, mentális teljesítményünket és megnövelve energiaszintünket
A fermentált multivitamin ezen felül 19 féle vitaminnal, ásványi anyaggal is rendelkezik, melyek között 3 féle világszabadalommal is védett

A MULTI 55 kétféleképpen is növeli az energiaszintet és támogatja az immunrendszert

A tápanyagok sokfélesége magas biohasznosulással párosul, ami a lehető legtöbb tápanyagot juttatja el a sejtekig a szellemi, fizikai vitalitás növeléséhez és az immunrendszer egészségéhez.
A zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények fermentálása azzal is támogatja az immunrendszert és a vitális energiát, hogy gyarapítja és színesíti a probiotikumok mennyiségét a bélmikrobiomban.

Mikor ajánlott a Multi 55 fermentált multivitamin?

Az immunrendszer támogatásához, az immunválaszok javításához
A mindennapi közérzet javításához és a mentális erőnlét fokozásához
A fizikai erőnlét javításához, sportolóknak a teljesítmény növeléséhez
A sejtek védelméhez, az oxidatív károsodásokkal szemben
Hideg, téli időszakokban a meghűlések és fertőzések esélyének csökkentésére, illetve betegség utáni lábadozáskor
Krónikus gyulladások, bakteriális vagy gombás fertőzések esetén
Tavaszi fáradtság, levertség és koncentráció hiány esetén
Emésztőrendszeri panaszokkal élőknek és idősebb korosztálynak, a tápanyagok csökkent mértékű felszívódása esetén


Jód, glutén és laktózmentes formula
Tartósítószer, színezék és aroma nélkül
Független, akkreditált labor által is bevizsgált multivitamin
Adatok
Cikkszám
5999565081874