Natur Tanya® Nordic Koivu® Bio Nyírfanedv® - Ipari titokkal védett! Gyártó: a természet. Emberi kezek nem érintik.

Natur Tanya® Nordic Koivu® Bio Nyírfanedv® - Ipari titokkal védett! Gyártó: a természet. Emberi kezek nem érintik.
Natur Tanya® Nordic Koivu® Bio Nyírfanedv® - Ipari titokkal védett! Gyártó: a természet. Emberi kezek nem érintik.
Szerves anyagokkal látja el, lúgosítja, méregteleníti testünket. 500ml
Bővebben
Rendelhető
2 810 Ft
Részletek
Nyírfák törzsének csapolásával palackozott organikus nyírfanedv! Víztiszta magában oldott szerves anyagokban gazdag élő szervezet, ami az emberi vér plazmájához hasonló szerkezetű és melynek kolloid formájú összetevőit, sejtszinten hasznosítja testünk.
Napi 1dl reggel éhgyomorra növeli a VITALITÁSt és energiaszinteket, kiegyensúlyozza a HORMONRENDSZERt, segít elengedni a SALAKANYAGOKat, melyek mérgezőek és terhelők a szervezet számára. Hozzájárul az egészséges immunitáshoz, ALUL- ÉS TÚLMŰKÖDŐ IMMUNRENDSZER esetén egyaránt. TERMÉSZETES ANTIHISZTAMIN, ami visszaszorítja az ALLERGIÁs reakciókat, és igen ismert BÖJTI ITAL is, hiszen amikor bio nyírfanedvet iszunk nemcsak tápanyagaihoz férünk hozzá, de jótékony rezgéseihez is. Ez a szervezetnek olyan információs muníció, amely beindítja a test öngyógyító folyamatait.
MONDUNK MÉG 3 OKOT A NYÍRFANEDV MELLETT:
1. Az Orosz Mozgáskultúra és Sport-kutatóintézet már 2009-ben górcső alá vette a Nordic Koivu® bio nyírfanedvet. Természetes IZOTÓNIÁS FOLYADÉKként azonosították, ami tökéletes SPORTOLÓK részére. Nem nehezíti el a gyomrot, ugyanakkor erőt ad a fokozott terheléshez és csökkenti az izomláz kialakulását.
2. A Nordic Koivu® nyírfanedv KÜLSŐLEG nagyszerű bőrápoló és kiegészítő kezelője különféle bőrbetegségeknek. Jelen pillanatban is folytatnak kísérleteket, hogy kolloidális összetevőit gyógykrémekben hasznosítsák.
3. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv csak 1 évben 1-szer gyűjthető és csak 3 hét áll rendelkezésre, hogy a nyírfák csapolásával palackozzuk, így MENNYISÉGE LIMITÁLT.
Nem tartalmaz adalékanyagokat, cukrot, konzerválószereket, és hőkezelésnek sincs kitéve, így nem keverendő össze a cukrozott nyírfa üdítőkkel. Ez a fanedv pont olyan, ahogy a természet előállította. A palackozás eme technológiája IPARI TITOKKAL VÉDETT, amit egy 10 éves kutatómunka előzött meg. ● A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02 ● A termék előállítását ellenőrzi: FI-EKO-101 EU MEZŐGAZDASÁG
Adatok
Cikkszám
6420610341012