Natur Tanya® Puridren 60 napos Tisztító Program - 12 természetes gyógynövény és klorofill a szervezet méregtelenítéséhez és sav-bázis egyensúlyához

Natur Tanya® Puridren 60 napos Tisztító Program - 12 természetes gyógynövény és klorofill a szervezet méregtelenítéséhez és sav-bázis egyensúlyához
Natur Tanya® Puridren 60 napos Tisztító Program - 12 természetes gyógynövény és klorofill a szervezet méregtelenítéséhez és sav-bázis egyensúlyához
Lúgosító és méregtelenítő természetgyógyászati alaptermék 3 X 500 ml
Bővebben
Raktáron :  1 db
18 900 Ft
Részletek
3 palack vegán Puridren lúgosító - méregtelenítő főzet a 60 napos csomagban, mellyel egyben szeretnénk felhívni a figyelmet a kúraszerű alkalmazás fontosságára. A Puridren főzet 12 féle lúgosító-méregtelenítő gyógynövényt és klorofillt koncentrál. A kúraszerű alkalmazás javít a mindennapi életminőségen, a lomha anyagcserén, és olyan külső változásokat is eredményez, mint a csökkenő narancsbőr jelenség, a feszesebb kötőszövet, a fiatalosabb arckontúr, a szebb bőr és a csillogó, világító szemfehérje.
Hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához és a szervezet salaktalanító munkájának fokozásához. Segít kivezetni a bénító, öregítő savakat, salakanyagokat és méreganyagokat és ezáltal növelni az energiaszintet, serkenteni az anyagcserét, szépíteni és egészségessé tenni a bőrt, illetve feszesíteni a kötőszövetet.
Tökéletes választás bőrpanaszok, szellemi és fizikai fáradtság esetén és azok számára, akik arra panaszkodnak, hogy alig esznek mégis híznak vagy reggelente gyűröttnek és fáradtnak érezik magunkat. A főzetet csak vízhez kell adni és koktélként elfogyasztani egyenlő arányban a nap folyamán.
VEGÁN, FOLYÉKONY FORMULA
A SZERVEZET MÉREGTELENÍTÉSÉHEZ A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY ÉS A BÉLKOMFORT TÁMOGATÁSÁHOZ
12 FÉLE TERMÉSZETES ÉS KOMPLEX GYÓGYNÖVÉNNYEL, KLOROFILLAL
NEM TARTAMAZ HOZZÁADOTT AROMÁT 60 NAPOS KÚRACSOMAG, 3 X 500 ML FŐZET
12 meglepő dolog, ami egy Puridren méregtelenítő kúra alatt megtapasztalható

Korábban kelünk az ébresztőóránál
Felgyorsul a lomha anyagcsere
Ránk jönnek a régi nadrágok
Nem szorít nap végén a cipő
Eltűnnek a szemek alatti sötét karikák
Vakítóbbá válik szemeink fehér része
Fiatalosabbá válik az arckontúr
Szebbé a bőr és erősebbé a haj
Csökken a narancsbőr mennyisége
Feszesebb lesz a kötőszövetet
Javul a koncentráció
Több lesz a napi mosoly

Hogyan készítsünk méregtelenítő és zsírégető koktélt, 3 lépésben!
- Mivel az összetevők koncentráltak, naponta csak 25 ml-nyi mennyiségre van szükség, amit adjunk tetszőleges mennyiségű vízhez. (A Natur Tanya® 1,5 liter szénsavmentes ásványvizet javasol a hígításhoz)- Rázzuk össze és igyuk egész nap, egyenlő arányban elosztva!- Dúsítsuk nyugodtan koktél elemekkel is, mint narancs-, citrom-, lime- és uborkakarikák, illetve mentalevél, citromfűlevél.
 A termék használata közben fontos odafigyelni a megfelelő életmódbeli tényezőkre is!
- Táplálkozás - Tápanyagokban gazdag, minőségi, kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet jelent. Törekedjünk a finomított, feldolgozott élelemiszerek redukálására a szervezet anyagcserefolyamatainak legoptimálisabb működésének érdekében.- Alapos rágás - Az alapos rágásnak óriási szerepe van abban, hogy a szervezetbe bevitt tápanyagokat tökéletesen megemésszük.- Folyadékfogyasztás – Az ajánlott átlagos napi folyadékbevitel 2 és 3 liter tiszta víz. Méregtelenítés vagy testsúly csökkentő diéta ideje alatt a folyadékbevitelt növelni érdemes; 20 kilogrammonként 1 literre. - Testmozgás - A rendszeres testmozgás nagymértékben hozzájárul a mindennapi életminőség javításához. Mozgás nélkül nincs egészség, mozgás nélkül nincs sav-bázis egyensúly. Hetente legalább 3x1 órát szánjunk testmozgásra, kezdetben az ütemes séta is megteszi.- Szellemi-mentális egyensúly – Tessék mosolyogni! A mentális egyensúly, a pozitív életszemlélet, az optimizmus önmagában fél egészséget jelent.
Adatok
Cikkszám
5999565081249