Natur Tanya® SZERVES SZELÉN – Jól hasznosuló, maximális mennyiségű organikus L-szelenometionin forma

Natur Tanya® SZERVES SZELÉN – Jól hasznosuló, maximális mennyiségű organikus L-szelenometionin forma
Natur Tanya® SZERVES SZELÉN – Jól hasznosuló, maximális mennyiségű organikus L-szelenometionin forma
Túlműködő és alulműködő immunrendszer, ízületek, pajzsmirigy. 60 db
Bővebben
Raktáron :  2 db
1 690 Ft
Részletek
A szelént a Covid óta úgy is ismerhetjük, mint a „vírusok fogamzásgátlóját”, mivel képes meggátolni a vírusok lemásolódási képességét. Így a szelén a vírusvédelem egyik igen fontos tápanyaga a C-vitamin, a D-vitamin, a szerves cink és a béta-glükán mellett. 
Ugyanakkor a szelén nem stimulálja túl az immunrendszert, hanem kiegyensúlyozza, így autoimmun betegségek esetén is számíthatunk rá. A szelén nélkülözhetetlen az autoimmun eredetű pajzsmirigybetegségek (Graves-Basedow kór, Hashimoto), a rheumatoid arthritisz (ízületi gyulladás), a Crohn-betegség (krónikus bélgyulladás), az Autoimmun vaszkulitisz (erek gyulladásai) és gluténérzékenység esetén. 
Bár sokféle szelén forma létezik, az organikus L- szelenometionin forma az, ami bizonyítottan egy közel 100%-os felszívódási profillal rendelkező szelén forma. (Ha a biohasznosulást is szeretnénk fokozni - indokolt betegségek esetén - válasszuk a BioPerin®-nel dúsított szelén extra terméket.) 
Az organikus, szerves szelén létfontosságú:

a vírusok elleni küzdelemhez
autoimmun betegségek esetén
a pajzsmirigy
a szív
az ízületek
a máj
a látás és
a bőr, a haj és körmök egészségéhez
a férfi és női meddőség és
a stressz negatív hatásai ellen
KISMÉRETŰ KÖNNYEDÉN LENYELHETŐ TABLETTÁK
2 HÓNAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG
FÜGGETLEN LABORATÓRIUMBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT ESETÉN IS BIZTONSÁGGAL FOGYASZTHATÓ
VEGÁN, LAKTÓZ ÉS GLUTÉNMENTES FORMA
NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS AROMÁT

Tudtad? 

A szerves szelén mérsékli a higany, a kadmium és az ezüst mérgező hatását. (nehézfémekhez kötődik, amelyek így kiürülnek a szervezetből). Tanulmányok azt mutatják, hogy a szelén 1:1 arányban kötődik a higanyhoz.  
Az alacsony szelénstátuszú embereket gyakrabban terítik le a fertőzések, és sokkal hosszadalmasabb a gyógyulási idejük is. A vírusok tulajdonképpen bulit csaphatnak a szervezetedben, ha nincs kellő mennyiségű szelén, ami megállítaná őket.
A szelén étrendi kiegészítését ma már meg sem kerülhetjük, hiszen ennek az antioxidáns ásványnak az elérhető mennyisége drasztikusan csökkent, kilúgozott földjeink okán. Sok országban az élelmiszereket már szelénnel dúsítják!
A szelén hiányának vagy alacsony szintjének bizonyított tünetei: autoimmun betegségek, pajzsmirigy betegségek, ízületi gyulladások, gyenge ellenállóképesség, a szív gyengesége és betegségei, látásromlás és meddőség.

OGYÉI ny.sz: 27985/2021
Adatok
Cikkszám
5999565081836