Natur Tanya® Szerves Tőzegáfonya 60db

Natur Tanya® Szerves Tőzegáfonya 60db
Natur Tanya® Szerves Tőzegáfonya 60db
Húgyúti fertőzések, húgyhólyag-és húgycsőgyulladások, fehérfolyás. 60 db
Bővebben
Raktáron :  2 db
3 990 Ft
Részletek
18.000mg őrleménynek megfelelő tiszta, természetes Észak-Amerikában őshonos, nagybogyós tőzegáfonya kivonat a napi adagban!
Az antioxidánsokban és fitokemikálikákban gazdag bogyók legismertebb élettani tulajdonsága, hogy megelőzik a húgyúti fertőzéseket, csökkentik a vissza-visszatérő felfázások arányát, és hatékonyan kezelik az akut felfázásokat.A legtöbb felfázást az Escherichia coli (E. coli) nevű baktérium okozza, ami gyakori, sürgős vagy fájdalmas vizelés tüneteit idézi elő, amelyet hasi fájdalom, égető érzés, viszketés, hüvelyi fehérfolyás és néha vér kísér a vizeletben. Amikor elfogyasztjuk a tőzegáfonyát hippursav termelődik a testünkben, ami specifikus vegyületeivel együtt gátolja a fertőző baktériumok szaporodását és tapadását a húgyútak és hólyag belső falának sejtjeihez.
Ismert az is, hogy szagtalanítja a vizeletet, így tökéletes választás inkontinencia esetén is. A tőzegáfonya jó alternatíva felfázás esetén az antibiotikumokkal szemben, amelyek számos mellékhatással járnak, mint a gombás fertőzések, az emésztési problémák és antibiotikum-rezisztencia.
Ezen felül a tőzegáfonya táplálja a mikrobiomot mert hasonlóan viselkedik, mint a kombuchában, a kefirben vagy a joghurtban található probiotikumok az egészséges bélflóra restaurálásáért. A tőzegáfonyában található antioxidánsok ezen osztálya természetes gyulladáscsökkentők és képesek elpusztítani a szervezetben lévő szabad gyököket, fellépnek az allergiával szemben és javítják a bőr megjelenését, különösen a pattanásokkal szemben.
Tudtad? Gyulladás, akkor is előfordul, amikor az immunrendszer alul vagy túlműködik, és azon dolgozik, hogy megszabadítsa a testet a méreganyagoktól, amelyek egészségtelen étrendből, környezeti szennyezésből vagy egyéb tényezőkből, pl. krónikus stresszből származhatnak. Mindez rengeteg szabad gyököt eredményez a szervezetben. A szabad gyökök olyan vegyületek, amelyek gyulladást és oxidatív károsodást okoznak a sejtekben és növelik a krónikus betegségek kockázatát. A tőzegáfonya antioxidánsai hatékonyak a szabad gyökök hatásainak leküzdésére és a gyulladás enyhítésére.
Antibiotikumokkal együtt is alkalmazható.Vegán termék. Nem tartalmaz meterséges tatósítószert, színezéket, aromát. 60 tabletta. OGYÉI ny.sz: 26112/2021
Adatok
Cikkszám
5999882575957