Natur Tanya® Vegán Fehérjepor - Az egészséges csontozat és izomtömeg fenntartásához 250g

Natur Tanya® Vegán Fehérjepor - Az egészséges csontozat és izomtömeg fenntartásához  250g
Natur Tanya® Vegán Fehérjepor - Az egészséges csontozat és izomtömeg fenntartásához 250g
Immunválaszok, hormonegyensúly, zsírégető potencia, izmok, csontok 250g
Bővebben
Raktáron :  2 db
950 Ft
Részletek
Vegán fehérjeporunk 100%-ban kendermagból készül. Fehérjetartalma a marhahúshoz és a bárányhúshoz hasonló mennyiségű fehérjét nyújt, ráadásul élelmi rostban is igen gazdag.
A kendermag fehérje emészthetősége kiváló, nem okoz puffadást, jól szívódik és azt érzékeny gyomor és bélrendszerrel küzdők is nyugodtan fogyaszthatják. Vegán fehérjénk jó forrása mind az oldható (20%), mind az oldhatatlan (80%) rostoknak. Az oldható rostok zselészerű anyagot képeznek a bélben. Értékes tápanyagforrásai a jótékony emésztőbaktériumoknak, és segíthetnek a vércukor és a koleszterinszint szabályozásában. Tudtad? A fehérjék létfontosságúak szerveink, izmaink, csontjaink és szöveteink egészségéhez.
Csaknem minden porcikánkat fehérjék fejlesztik, növesztik és tartják működésben. Javítják az immunválaszokat, kiegyensúlyozzák a hormonháztartást, növelik zsírégető potenciálunkat. Megfelelő fehérjefogyasztás nélkül az ember sokszor azon találja magát, hogy megpróbál lefogyni, és a fehérjehiány miatt kudarcot vall. A fehérjehiány gyakran párosul fáradtsággal, hangulatingadozásokkal. Mivel a testünkben számos hormon is fehérjékből áll, a fehérjék létfontosságúak a hormonális egyensúlyhoz kialakításához, mely a testsúly karbantartásának is igen fontos eszköze.
NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES AROMÁT, TARTÓSÍTÓSZERT, SZÍNEZÉKET. GLUTÉNMENTES, GMO MENTES, VEGAN, PALEO. NEM CSAK BELSŐLEG, DE KÜLSŐLEG IS ALKALMAZHATÓ! 250g
Adatok
Cikkszám
5999565080792