Netamin C-1000 mg vitamin csipkebogyóval és bioflavonoidokkal - 30 tabletta – nyújtott felszívódású

Netamin C-1000 mg vitamin csipkebogyóval és bioflavonoidokkal - 30 tabletta – nyújtott felszívódású
Netamin C-1000 mg vitamin csipkebogyóval és bioflavonoidokkal - 30 tabletta – nyújtott felszívódású
1000 mg C-vitamin csipkebogyóval és bioflavonoidokkal
Folyamatos felszívódású
EXTRA HATÉKONY hasznosulás a természetes alapanyagok miatt
Bővebben
Rendelhető
1 490 Ft
Részletek
A Netamin C-1000 mg mindent ad, amit csak egy C-vitamin képes:
- 1000 mg-os, magas hatóanyag-tartalom - Nyújtott felszívódás, hogy teljes körű védelmet kapj a napod során

- Csipkebogyó-kivonatot és citrus bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek segítik a felszívódást, fokozzák az immunrendszered és ereid védelmét

- Energia, erő és hatékonyság: ezt adja Neked a Netamin C-1000 mg

Ezért jó, hogy van benne csipkebogyó és bioflavonoid!
Gyakori tévhit az, hogy „minek C-vitamin, egyél sok gyümölcsöt!” A gyümölcsökig persze igaz az állítás, sok van, ami igazi C-vitamin bomba, de…:

1. A C-vitamin vízben oldható vitamin, szervezetünk nem képes tárolni a felesleget, amire aznap nincs szüksége, az vizelet útján kiürül, azaz: nem tudsz előre feltankolni azzal, ha megeszel 3 kg narancsot!

2. Még a legegészségesebb ember sem eszik napi több kiló gyümölcsöt, pedig ennyire lenne szükség ahhoz, hogy igazán feltöltsd szervezetedet. A természetes csipkebogyó-kivonat és a citrus bioflavonoidok önmagukban is magas C-vitamin tartalommal bírnak, ráadásul segítik az aszkorbinsav („hagyományos” C-vitamin) felszívódását. Ezekkel kiteljesíted a C-vitamin biztosította fantasztikus hatásokat, amiből pedig nem kevés van!

Szüksége van rá immunrendszerednek, idegrendszerednek, de elengedhetetlen a bőröd és a hajad megfelelő, egészséges állapotához is, nem beszélve az erekre, csontokra, ízületekre gyakorolt hatásáról, sőt, a stresszel szembeni ellenálló képességedet is fokozhatja. *

Itt jön a ráadás: nyújtott felszívódás és heszperidin!
A Netamin C-1000 mg különlegessége a nyújtott felszívódás, hogy tested egész napos védelmet kapjon. A citrus-bioflavonoidok közül pedig kiemelkedik heszperidin tartalma, ami szintén fokozza különlegességét. A heszperidint jellemzően az érrendszer védelmére javasolják, kutatások szerint ugyanis erősítheti a vénás érfalakat, növeli a hajszálerek rugalmasságát, így nem csak szív-és érrendszeri, de idegrendszeri betegségek esetén is ajánlják.

Alapvitamin az egész családnak!
A Netamin C-1000 mg a C-vitaminok igazi királya, természetes hatóanyagaival és nyújtott felszívódásával. Úgy gondoljuk, hogy ez az, ami MINDENKINEK jár! Nem véletlenül mondta Szent-Györgyi Albert, hogy a C-vitamint az élelmiszerüzletek polcain kellene árulni, hiszen alapvető szükségünk van rá!

Adatok
Cikkszám
neta16