Netamin D-vitamin 2000 Ne 100db

Netamin D-vitamin 2000 Ne 100db
Netamin D-vitamin 2000 Ne 100db
Raktáron :  1 db
2 890 Ft
Részletek
100 napi adag 1 dobozban!
Magas hatóanyag-tartalom: 2000 NE kapszulánként
Hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat, az egészséges izomfunkció fenntartásához
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
A nélkülözhetetlen D-vitamin

A D-vitamint – ami valójában egy hormon – a bőrünk termeli a napsugárzás hatására, ezért „napfényvitaminnak” is gyakran szokták nevezni. Az orvostudomány sokáig nem ismerte fel fontosságát, úgy gondolták, hogy csak a csontok egészségére van pozitív hatással. Több száz klinikai vizsgálatot és kutatást követően mára már kijelenthetjük, hogy óriásit tévedtek.

A D-vitamint észlelő receptorok minden sejtünkben jelen vannak, szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlen a mindennapi D-vitamin pótlás. A D-vitamin tulajdonképpen egy mesterhormon, mely szabályozza és összehangolja teljes hormonrendszerünk működését; fontos szerepet játszik a csontok egészségében, a szív- és érrendszer egészségében, az érzelmi jólét megőrzésében, az immunfunkciókban. A D-vitaminnak emellett fontos feladata van a sejtnövekedés szabályozásában, illetve szükséges az egészséges izom- és idegrendszeri működéshez is.

A D-vitamin-hiány komoly népbetegség Magyarországon (akárcsak az egész világon). Tízből kilenc magyar D-vitamin-hiányos, ráadásul a D-vitamin-hiány nem csak az őszi-téli hónapokban jelent egyre nagyobb problémát, hanem egész évben is!

Testünk elsődleges D-vitamin gyára a bőrünk és a napfény lenne, de számos tényező akadályozza, nehezíti ezt a folyamatot: életmódunk, bőrszínünk, testtömegünk és életkorunk is!

A D-vitamin jótékony hatásai*

hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához
hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat és az egészséges izomfunkció fenntartásához
hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
szerepet játszik a sejtosztódásban
*Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

EGYÉB INFORMÁCIÓK A NETAMIN D-VITAMIN SZUPER KISZERELÉSŰ KAPSZULÁRÓL:

Hatóanyag-tartalom:

A termék napi adagja (1 kapszula) 2000 NE (Nemzetközi Egység) D-vitamint tartalmaz, a szervezet számára legjobban hasznosítható D3-vitamin formájában.

Szedési javaslat:
Felnőtteknek napi 1 lágyzselatin kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő folyadékkal lenyelve.

Összetevők:

Kolekalciferol; emulgeálószer (szójabab olaj); zselésíto anyag (zselatin); emulgeálószer (növényi glicerin); bevonat (zselatin, növényi glicerin, tisztított víz).

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Kisgyermekektől elzárva tárolandó. Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.
Adatok
Cikkszám
neta24