Nutriversum - FLOW - 2:1:1 BCAA sour cherry 360 g

Nutriversum - FLOW - 2:1:1 BCAA sour cherry 360 g
Nutriversum - FLOW - 2:1:1 BCAA sour cherry 360 g
Prémium elégazó szénlácú aminosavakkal!
Bővebben
Rendelhető
Részletek
A BCAA az angol Branched Chain Amino Acid szavak rövidítése, amely magyarul elágazó szénláncú aminosavakat jelent. Ez a csoport 3 aminosavból áll, amelyek a leucin, az izoleucin és a valin.

Ez a 3 aminosav esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy ezeket a szervezetünk önmagában nem tudja előállítani, tehát a bevitelük mindenképpen a tápanyagbevitel függvénye, külső forrásból kell pótolnunk a szükséges mennyiséget.

BCAA Flow 2:1:1 arányban, tehát az izomzatban is megtalálható természetes arányban tartalmazza a leucin, izoleucin és valin aminosavakat, mindezt 10 féle remek ízben.

Természetes, 2:1:1 arányú BCAA tartalom
Frissítő ízek
Laktózérzékenyek számára is kitűnő aminosavforrás
Vegán étrendbe illeszkedő formula
Cukormentes, diéta alatt is fogyasztható
Aszpartámmentes
Praktikus kiszerelések
Kinek ajánljuk?
Neked, ha

aktívan sportolsz,
diétázol,
tömeget szeretnél növelni,
vegán életmódodat kiegészítenéd extra aminosavakkal,
fontos a folyamatos anabolikus állapot,
vagy egyszerűen csak a sok üres, kalóriadús üdítőital helyett egy finom, cukormentes és a szervezet számára hasznos italt szeretnél fogyasztani minden nap.
Próbáld ki te is!

Hogyan fogyaszd?
Leginkább edzés közbeni fogyasztását javasoljuk, de bátran fogyassz pihenőnapokon is az ízletes BCAA Flow-ból, hiszen minőségi aminosav-kiegészítésre folyamatosan szüksége lehet a szervezetünknek.

Elkészítés: 6 grammot 250 ml vízben, shaker segítségével keverj és fogyassz el egyszerre, vagy 12 grammot 500 ml vízben és edzés alatt folyamatosan adagolva.

Adatok
Cikkszám
FLOW0027