Perozin - természetes, külsőleg alkalmazandó fájdalomcsillapító krém

Perozin - természetes, külsőleg alkalmazandó fájdalomcsillapító krém
Perozin - természetes, külsőleg alkalmazandó fájdalomcsillapító krém
- Izom- és ízületi fájdalomra
- Időskorúaknál
- Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott
- Húzódásra
- Gyulladásra
- Sportolás előtt és után
- Rándulásra
- Ficamra
Bővebben
Raktáron :  32 db
4 490 Ft
Részletek
Aki már megtapasztalta a folytonos ízületi-, izom- vagy gerincfájdalom és az ezekkel együtt járó fájdalom, illetve beszűkült mozgási lehetőségek poklát, nyilvánvalóan gyors és hatékony megoldásra vágyik.Ugye, abban egyetértünk, hogy bármilyen eredetű is legyen a fájdalom, nem kívánatos, hogy rányomja bélyegét a mindennapi életünkre?

A PEROZIN® egy olyan egyszerű, hatékony, természetes, így nagy biztonsággal használható termék, amely megoldást nyújthat a fájdalommal járó, mozgásszervrendszert érintő állapotokra. A probléma gyökerére összpontosít, ezáltal pedig akár már 10-15 nap alatt igen hatékonyan mérséklheti a fájdalmat, de pozitív hatásai már az első használat után is érzékelhetőek.

Ha egy beteg gyógyterméket vásárol, az első dolog, amit figyelembe vesz, az a BIZTONSÁG. Ha egy termék nem 100%-osan biztonságos, az kockázatot jelent a betegre nézve. A PEROZIN® azon kevés dokumentált termékek egyike, melynek biztonságossága meghaladja a 100%-ot. Valójában mérföldekkel 100% feletti. A dokumentációt elismert nemzetközi szakértő készítette, aki a bőrre felvitt, helyi krémek biztonsági értékelésének tudósa. A PEROZIN® kíméletes és természetes eredetű összetevőkből készül, kellemes érzetet biztosító termék, melynek célja az ízületek és izmok akut fájdalmának kezelése. A PEROZIN® gyorsan és hatékonyan, hosszú időre szünteti meg a fájdalmat. A legtöbben arról számolnak be, hogy a használatot követő 24 órán belül enyhülnek a gyulladás tünetei.

A PEROZIN® rendkívüli jelentősége az összetevők kombinációjában rejlik, hiszen ezek mind-mind külön is jótékony hatással bírnak, közös felhasználásukkal azonban erősítik a kifejtett gyógyító hatást. A növényi összetevők hosszú kutatás során kidolgozott kombinációja és a mentol hűsítő hatása révén hatékonyan csillapítja az izom vagy ízületi eredetű fájdalmakat. Fő összetevői között olyan gyógynövényeket találunk, amit szinte minden háztartásban használtak már különféle egészségügyi panaszokra, a PEROZIN®-ban azonban együttes erővel és gyorsan lépnek fel a fájdalom ellen. Megtaláljuk benne a mentolt, a mezei mentát, a rozmaringot, a hegyi árnikát és a közönséges gyömbért.

A krém egyik legfontosabb összetevője a mentol, ennek köszönhetően érezzük a kellemesen hűsítő érzést bőrünkön. Enyhe helyi érzéstelenítő hatással bír és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A legújabb tudományos kutatások azt is kimutatták, hogy a mentol a bőr hidegérzékelő TRPM8 receptorait stimulálja.
A PEROZIN® formulája fokozatosan bocsájtja ki a kapszulába zárt mentolt a bőr felszínén, hosszantartóan stimulálva a nem-nociceptív idegeket, ezzel gátolva a nagy- és kis idegrostok által szállított fájdalomérzetet és intenzív impulzusokat, aminek köszönhetően pedig agyunk kevésbé vagy nem észleli a fájdalmat. A gerincvelői kapumechanizmus elmélete szerint ugyanis a fájdalomérzet a már említett nagy- (C-Delta) és kis (A-Delta) idegroston (nociceptív idegrost) át szállított információk egyensúlya. A fájdalom keltette impulzusokat gátló idegrostok aktiválhatók akupunktúrával, akupresszúrával, hideg borogatással, elektromos eszközökkel és nem utolsó sorban a mentol segítségével.

A mezei menta azon felül, hogy aromaterápiás jelleggel élénkítő, memória erősítő és koncentráció javító hatással bír, a gyulladáscsökkentő és helyi érzéstelenítő hatása miatt kiváló összetevője a fájdalom enyhítésére készült krémeknek is.

A háztartásokban leginkább fűszernövényként használt rozmaring gyógyító hatása miatt számos egészségügyi panaszra is alkalmazható. Jótékonyan hat a központi idegrendszerre, serkenti a vérkeringést, görcsoldó és gyulladáscsökkentő képességgel bír.

A hegyi árnika gyökerét, levelét és virágát is felhasználják, keringésjavító és vérbőséget keltő növény. Ideális összetevője a krémnek, hiszen hatékonyan gyógyítja a bőr sérüléseit, ismert a gyulladás- és fájdalomcsillapító hatása.

Általánosan ismert a közönséges gyömbér immunrendszert erősítő hatása, gyakorta fogyasztják teaként megfázásos tünetek ellen, vagy az emésztési zavarok leküzdéséhez. Számos jótékony hatása mellett serkenti a vérkeringést és alkalmazható az ízületi gyulladások okozta fájdalom enyhítésére is.
Adatok
Cikkszám
perozin1