Stilla Memory

Stilla Memory
Stilla Memory
Stilla Memory
Stilla Memory
Stilla Memory
Támogasd agyad cognitív funkcióit a természetes összetevőkből készült Stilla Memory cseppekkel!
Bővebben
Raktáron :  6 db
8 385 Ft
Részletek
Stilla Memory
Vízbázisú, magas felszívódású étrend-kiegészítő cseppek.

Természetes szelekciós folyamat eredménye, hogy bizonyos dolgokat elfelejtünk, bizonyosakra pedig emlékszünk. Kipihent állapotban agyunk hatékonyan képes szelektálni lényeges és lényegtelen információ között, így a lényeges információt tárolja, a lényegtelent pedig elengedi, “elfelejti”.

Amikor viszont túlterheljük a rendszert, kénytelen lesz olyasmit is kidobni, amire másodpercekkel, percekkel, órákkal vagy napokkal később szükség lenne. A szellemi, illetve mentális kimerültség egyik kísérőtünete lehet a memória gyengülése — ami sokszor a koncentráció zavarából ered és gondolkodási nehézséggel, azaz a gondolkodás gördülékenységének csökkenésével is együtt jár.

Bizonyos betegségek (pl. SARS-CoV-2) utáni időszakban is előfordulhat, hogy a memória, a koncentráció és a gondolkodás zavartalan működése csak hosszabb idő után áll teljesen helyre. Más esetekben egész egyszerűen túl sok a napi inger, a feldolgozandó információ (pl. vizsgaidőszak), a túlterhelés hatására pedig csökken a koncentráció, a memória így könnyebben kihagy.

Ezekre az állapotokra fejlesztettük ki a Stilla Memory cseppeket. A cseppek természetes hatóanyagait úgy kombináltuk, hogy azok egymás hatását erősítve támogassák a memóriáért is felelős agyi folyamatokat. A cseppek javíthatják az általános mentális funkciókat, így a koncentrálás hatékonyabb, a gondolkodás gördülékenyebb, a memória pedig erősebb működésre lehet képes.

Szabadítsd fel agyad rejtett kapacitásait a természetes összetevőkből készült Stilla Memory cseppekkel!
Adatok
Cikkszám
5999861180301