TOP termékek

Üzlet: 1144 Budapest, Ond Vezér útja 29-31 pavilon sor (80as troli megállóban) - 06706087527

Kék-Lukács Vadgesztenyés krém 55ml

Kék-Lukács Vadgesztenyés krém 55ml
Kék-Lukács Vadgesztenyés krém 55ml
A Kék-Lukács Vadgesztenyés krém ízületekre, izomzatra, traumás és reumás eredetű fájdalmak csökkentésére, megszüntetésére ajánlott. Erős gyulladáscsökkentő hatása is van, aranyérre is használható.
Bővebben
Nincs raktáron
3 590 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A vadgesztenye kivonat mellett szőlőmagolajat, kamilla kivonatot, cickafark kivonatot tartalmazó gyógynövényes bőrápoló krém. Természetes
hatóanyagai révén védi és táplálja bőrét. Minden bőrtípusra alkalmazható. Mindennapos használatra ajánljuk, különösen az igénybevett bőrfelületek ápolására és regenerálására.

Főbb jellemzői:

Kisízületi fájdalmakat enyhíthet
Aranyér esetén hatásosan segíthet
Az izomfájdalmakat jelentősen csökkentheti, elmulaszthatja
A természetes hatóanyagokra jellemzően lassabban fejti ki hatását, a magas vadgesztenye tartalmának köszönhetően ez hosszú ideig érezhető
Természetes növényi összetevők
Minden bőrtípusra
Mindennapos használatra

Felhasználási terület:

A Kék Lukács Vadgesztenyés krém az ízületek, izomzat, traumás és reumás eredetű fájdalmak csökkentésére, megszüntetésére ajánlott. A vadgesztenye erős gyulladáscsökkentő hatását is ki lehet használni, újabban az aranyérre is használják, mivel fájdalomcsökkentő hatású lehet. Húzódásoknál, ha bekenik, a hatása nem azonnal jelentkezik, hanem folyamatosan alakulhat ki. Gyorsíthatja és helyreállíthatja a vérkeringést. Mivel a gyulladt részeket elszállítja a keringés, így alakulhat ki a fájdalomcsillapítás.


A Kék-Lukács Vadgesztenyés krém használata Dr. Lukács Károly tanácsa alapján:

Megtisztított, száraz bőrfelületre vigyük fel, gyengéden oszlassuk el, bedörzsölni nem szükséges. Napi egy-két alkalommal használjuk.


Figyelmeztetés:

A krém növényi anyagai egyéni túlérzékenység esetén allergiás tüneteket válthatnak ki. Ezek megjelenése esetén a krém alkalmazását meg kell szakítani. Hosszú kezelés során túlérzékenység előfordulhat!
Adatok
Cikkszám
kl2