USA medical Multivitamin férfiaknak növényi kivonatokkal kapszula – 60 db

USA medical Multivitamin férfiaknak növényi kivonatokkal kapszula – 60 db
USA medical Multivitamin férfiaknak növényi kivonatokkal kapszula – 60 db
Multivitamin termékünk azoknak a férfiaknak készült, akiknek fontos, hogy szervezetüket kiváló minőségű, tiszta és vegyszermentes összetevőket tartalmazó készítménnyel támogassák. A különleges összetevők keveréke 12 féle vitamin, 7 féle ásványi anyag és nyomelem, valamint 13 féle növényi kivonat kombinációjából áll.
Bővebben
Raktáron :  1 db
4 900 Ft
Részletek
Teljes leírás
12 féle vitamin, 7 féle ásványi anyag, valamint 13 féle növényi kivonat tartalmú multivitamin, kifejezetten a férfiak igényeire hangolva
A Multivitamin for Men kapszulánk megalkotásánál kifejezetten olyan komplex és egyedi hatóanyagokat válogattunk össze, amikre a férfiaknak szüksége van a kirobbanó energiához, szervezetük egészségéhez és a kiemelkedő teljesítményhez. Legyen szó fizikai, vagy mentális aktivitásról, testünknek szüksége van fontos tápanyagokra annak érdekében, hogy megfelelően tudja táplálni szerveinket, ezáltal mi is el tudjuk látni feladatainkat különböző fennakadások nélkül.

A Multivitamin for Men kapszulánkban helyet kapott az A-,B-, C-, és E-vitamin, a likopin, a fűrészpálma kivonat, a csalán kivonat, a spirulina, valamint a cink, a réz, a króm, a molibdén, és a szelén is.

Van szüksége a férfiaknak külön vitaminra, vagy elég az, amit az egész család használ?
Gyakran megfordul ez a kérdés azoknak a fejében, akik étrend-kiegészítők között keresgélnek, és rátalálnak a specifikusan férfiaknak, vagy nőknek készült multivitaminokra. “Miért is lenne nekem szükségem ilyenre, amikor van otthon pár vitamin, amit a partnerem, és a gyerekek is szednek?”

A férfiaknak bizonyos tápanyagból többre, vagy egyes esetekben kevesebbre van szüksége, mint a nőknek, valamint vannak olyan mikrotápanyagok, amikre a férfiaknak nagyobb hangsúlyt kell fektetniük. A tápanyaghiány sok esetben komolyabb tüneteket produkálhat a férfiaknál, például fáradtságérzet, levertség, álmatlanság, és stressz, melyek nemcsak megterhelik a szervezetet, hanem gátolják a mindennapi feladatokhoz szükséges szellemi és fizikális energiát.

Ezért is alkottuk meg a Multivitamin for Men kapszulánkat, ami a fontos vitaminok, nyomelemek, és ásványi anyagok mellett olyan egyedi, növényi kivonat-keverékeket tartalmaz, ami kifejezetten a férfi szervezet egészségének helyreállítását és harmóniájának fenntartását célozza meg.

Egyedi antioxidáns keverék a kirobbanó energiáért és teljesítményért
A Multivitamin for Men kapszulánk megalkotásánál segítségül hívtuk a Zöld tea, Galagonya, Fahéj kivonat, Áfonya kivonat, Szőlőmag kivonat, Fekete ribiszke kivonat és Gránátalma kivonat természetes erejét.

Harc az oxidatív stressz ellen
Az oxidatív stressz negatív hatással van az egész szervezetünkre. Oxidatív stressz akkor léphet fel, amikor a sejtek tevékenységével járó szabadgyökök nagyobb arányban vannak jelen a szervezetben, mint az azokat semlegesítő antioxidánsok. Az oxidatív stressz felgyorsítja az öregedést, hosszú távon hozzájárul a krónikus problémák kialakulásához.

Ennek elkerülése érdekében kiemelten fontos, hogy szervezetünk antioxidáns ellátásáról folyamatosan gondoskodjunk, amit leginkább zöldségek, gyümölcsök és étrend-kiegészítők fogyasztásával tudunk megtenni. Ilyen kritikus antioxidáns tartalmú vitamin például az A-, C-, és az E-vitamin, melyek többek között mind megtalálhatók az egyedi multivitamin keverékünkben.

A férfi szervezet támogatása
A Multivitamin for Men készítményünk szabadalmazott férfi szervezetet támogató keverékében megtalálható a Lutein, a Likopin, a Nagy csalán kivonat, és a Fűrészpálma. A likopin az a molekula, ami a paprika, és a paradicsom piros színéért felelős. Ezen kívül a likopinról fontos tudni, hogy nagyon jó antioxidáns, ami segít felvenni a harcot az oxidációs stressz ellen.

Az immunrendszer és a férfi egészség szolgálatában
A kifejezetten férfiaknak szóló növényi összetevők mellett természetesen nem feledkezhetünk meg a Multivitamin for Men kapszulában rejlő hatóanyagokról, melyek immunerősítő hatással rendelkeznek, vagy támogatják a férfiak termékenységét. Ilyen például a réz, a cink, a szelén, a folsav, a mangán, a króm és a molibdén.

A réz:

részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában,
hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz,
hozzájárul az idegrendszer és immunrendszer normál működéséhez,
részt vesz a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében,
részt vesz a normál vasszállításban,
hozzájárul a haj és a bőr normál pigmentációjához
A cink:

hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához,
részt vesz a normál sav bázis egyensúly fenntartásában,
szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában,
hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez,
részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében,
hozzájárul a normál DNS- szintézishez,
részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében,
szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben,
részt vesz a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében,
hozzájárul a normál csontozat, bőr, haj, köröm fenntartásához,
hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához,
hozzájárul a normál látás fenntartásához,
szerepet játszik a sejtosztódásban,
hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A szelén:

részt vesz a normál spermaképződésben,
hozzájárul a haj, a bőr, és a köröm normál állapotának fenntartásához,
az immunrendszer, és a pajzsmirigy normál működéséhez,
hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A molibdén:

hozzájárul a kéntartalmú aminosavak normál anyagcseréjéhez.
A króm:

részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében,
hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.
A B-vitaminok szerepe a szervezetben
Ha jól megfigyeled a Multivitamin for Men készítményünk összetevő listáját, akkor észreveheted, hogy számos B-vitamint tartalmaz, mint például a B1-vitamin (Tiamin-mononitrát), B2-vitamin (Riboflavin), B3-vitamin (Niacin), B6-vitamin (Piridoxin- hidroklorid), B9-vitamin (folsav), B12-vitamin (Cianokobalamin), és a B5-vitamin (D-Kalcium pantotenát).

Ezek mindegyike fontos a szervezet megfelelő működése szempontjából. Ilyen többek között a:

szénhidrát-anyagcserében résztvevő enzimek működésének segítése
az idegrendszer működésének támogatása
az anyagcsere folyamatok támogatása
a pajzsmirigy működése
a vörösvértestek képzése
a fehérjeszintézis támogatása
A B-vitaminok közül a B6-vitamin például hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, így férfiak számára is kritikus a bevitele.

Az A-vitamin jótékony egészségügyi hatásai
Az A-vitamin, más néven retinol, egy zsírban oldódó vitamin. Természetesen a májban retinil-palmitát formában, a sütőtökben és a párolt répában pedig béta-karotin formában van jelen. Sokan sajnos nem szeretik a májat vagy a sütőtököt, így számukra fontos az A-vitamin pótlása étrend-kiegészítők formájában.

Az A-vitamin:

részt vesz a normál vasanyagcserében.
hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.
hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.
hozzájárul anormál látás fenntartásához.
hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
szerepet játszik a sejtek differenciálódásában.
Az USA medical Multivitamin for Men 1200 mcg A-vitamint (béta-karotint) tartalmaz.
Adatok
Cikkszám
usam11