USA medical Vércukor kontroll BLOOD SUGAR ULTRA kapszula 60 db

USA medical Vércukor kontroll BLOOD SUGAR ULTRA kapszula 60 db
USA medical Vércukor kontroll BLOOD SUGAR ULTRA kapszula 60 db
A Bood Sugar Ultra kapszulánk gondosan válogatott összetevői, mint például a króm, az egészséges életmód kiegészítéseként, természetes módon segíthetik a normál a vércukor szint fenntartását
Bővebben
Raktáron :  1 db
4 500 Ft
Részletek
Teljes leírás
Blood Sugar Ultra kapszula az optimális vércukorszint támogatására
A BLOOD SUGAR ULTRA kapszulánk létrehozásánál azt tartottuk szem előtt, hogy kizárólag természetes és magas biológiai hasznosulású alapanyagokat használjunk. Ezért esett a választásunk olyan értékes növényi kivonatokra, vitaminokra, és ásványi anyagokra, mint a króm, a biotin, a magnézium, a cink, a banaba levél kivonat, a balzsamfa gyanta, édesgyökér kivonat, cickafark kivonat és a selyem eperfa levél őrlemény.

A króm jelentősége
A króm egy olyan nyomelem, amely részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Ezért a vércukorszint problémákkal rendelkező személyek számára nem csak a szénhidrátbevitel csökkentése ajánlott, hanem a krómbevitel növelése is. A króm egy vízoldékony nyomelem, aminek a felszívódását javítja a C-vitamin (amelyből 50mg-ot tartalmaz a Blood Sugar Ultra kapszula napi adagja) és egyes aminosavak. Az emberi szervezetben jelentősebb koncentrációban a májban, a lépben, a lágyrészekben és a csontokban található.

A krómhiány okai a következők lehetnek:

kevés olyan táplálékot fogyasztunk, aminek króm tartalma van
csak a szerves formáját képes hasznosítani szervezetünk
az élelmiszer-feldolgozás során csökken, vagy elveszik a krómtartalom
szervezetünk krómtartalékai csökkennek a magas cukorfogyasztás miatt
A krómhiány jelei lehetnek:

fáradékonyság
glükózintolerancia
aminosavak nem megfelelő lebontása
Azt gondolnánk, hogy étkezéssel megfelelő mennyiségű krómot vihetünk be aszervezetünkbe, ám az ismert króm tartalmú növények is csak akkor rendelkeznek megfelelő mennyiséggel, amennyiben azok megfelelő krómtartalmú táptalajból származnak. Ilyen növény egyébként a gomba az árpa vagy más teljeskiörlésű gabonák.

A cink jelentősége


A krómhoz hasonlóan a cink is kritikus szerepet tölt be szervezetünkben. Vegetáriánusoknak és vegánoknak mindenképp ajánlott a cink pótlása, ugyanis a növények csak elhanyagolható mennyiségben tartalmaznak cinket. A leggazdagabb cink-forrás a legeltetett marha húsa, és a tengeri halak és kagylók., valamint a tojás és a borsó.

A cink a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében,
részt vesz a normál sav- bázis egyensúly fenntartásában,
hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához,
hozzájárul a normál DNS- szintézishez,
szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában,
részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében,
részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében,
részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében,
szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben,
hozzájárul a normál csontozat, haj, köröm, bőr fenntartásához,
hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához,
hozzájárul a normál látás fenntartásához,
hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez,
szerepet játszik a sejtosztódásban,
hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
A biotin fontossága
A biotin, másnéven H-vitamin, egy vízoldékony vitamin. Nélkülözhetetlen a normális szénhidrát-, zsír- és fehérje-anyagcseréhez, és a bőr egészséges állapotának fenntartásához. Ezen kívül a biotin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

A biotint vegyes és változatos étkezéssel is bevihetjük szervezetünkbe, hiszen számos étel tartalmazza, mint például a máj, a tojássárgája, a hüvelyesek, a dió, és más zöldségfélék. Kevesen tudják, de a szervezetünk is állít elő biotint, viszont csak a bélflórában. Vízoldékony vitamin lévén gyorsan ki tud ürülni a szervezetből, ezért fontos a pótlása teljes értékű táplálkozás és étrend-kiegészítők formájában.

Banaba levél – Délkelet-Ázsia “találmánya”
A Banaba levél Délkelet Ázsiában őshonos, ahol már évszázadok óta része a hagyományos természetgyógyászatnak. A banaba levélből előállított növényi kivonat javítja a glükóz áramlást és felszívódást, javítja a sejtek glükóz-felvevő képességét és elősegíti az inzulin érzékenységet (ami az inzulin rezisztencia ellentéte). Emiatt a banaba levél segít a normál vérglükóz szint fenntartásában és támogatja a normál glülóz metabolizmust.

Selyem eperfa levél kivonat – A modern kor új felfedezettje
A selyem eperfa különböző fajtái megfigyelhetők a trópusi és szubtrópusi övezetben, de leginkább olyan ázsiai országokban elterjedt, mint Kína, Japán, vagy Korea.

A selyem eperfa levelének szervezetünkre tett hatásait még ma is aktívan kutatják, de szerencsére már elérhető néhány olyan vizsgálat, ami kimutatja annak jótékony hatásait. A selyem eperfa növényi kivonat hozzájárul a szervezetünk szénhidrát metabolizmusának harmonizálásához, így segítséget nyújthat a vércukorszint stabilizálásában.

Édesgyökér kivonat – Az ősi népek titka
Az édesgyökér szintén Kelet-Ázsiában, Amerikában, és Ausztráliában őshonos. Az 1-2 méter magasra növő cserje gyökerét már régóta használják a népi gyógyászatban, de még az ősi fáraók sírjában is megtalálták.

Felfedezték, hogy az édesgyökér növényi kivonatban található aktív hatóanyagok hozzájárulnak a gyomor és a vékonybél nyálkahártyája állapotának normalizálásában.

További növényi kivonatok a Blood Sugar Ultra kapszulában
Blood Sugar Ultra készítményünk a fent említett fontos kivonatokon kívül tartalmaz még értékes Cayenne borsot, ami ismert súlymenedzsmentben betöltött szerepéről, cickafark kivonatot, gurmar levelet, fahéjat, ami segít az eégszséges vércukoszint és a vérglükóz szint fenntartásában. Ezen kívül hozzáadtunk még borókabogyót, és balzsamfa kivonatot, amelynek szintén jótékony hatása van a vér-glükóz szint normalizálására.

A cukorbetegség helyzete hazánkban
Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének (CEOSZ) 2019-es mérései szerint Magyarországon már közel 800.000 diabéteszes él, valamint további 500.000 fő, akik cukorbetegek, de nem tudnak róla. Ezek közül az I. típusú cukorbetegségtől a betegek 4%-a, míg a II. típusú diabétesztől a 96%-a szenved.

Mikor alakulhat ki cukorbetegség és magas vércukorszint?
A magas vércukorszintet számtalan tényező okozhatja, például az egészségtelen étrend (nagy mennyiségű cukor-, és szénhidrát bevitel, feldolgozott ételek fogyasztása), az ülő életmód, a mozgásszegény életmód, genetikai tényezők és a túlsúly. A kor előrehaladtával is megnövekedhet a cukorbetegség kockázata, de akár terhesség során is kialakulhat, ami a gyermek megszületése után általában elmúlik.

A cukorbetegség, az inzulinrezisztencia, vagy az inzulin intolerancia számos kellemetlen tünettel járhat, mint például a koncentráció zavar, dehidratáció, szédülés, remegés, kínzó, és gyakori éhségérzet, fáradtság, vagy a nehéz sebgyógyulás és elhízás.

Olyan esetekben, amikor a diabétesz nem kezelhető testmozgással, vagy diétával, az orvosok vércukorszint-csökkentő tabletta, vagy inzulin injekció használatát írhatják elő.

Ezeknek az elkerülése és megelőzése érdekében fontos, hogy változatosan és egészségesen étkezzünk, tudatosan éljünk, gyakran sportoljunk, valamint szükség esetén normalizáljuk a vércukorszintünket.

Mi számít normál vércukorszintnek?
A normál vércukorszint tartománya 4,0-6,9 mmol/l, az ettől eltérő adat, amit a vérből vett laboreredmény mutat ki, már betegségek vagy az egészségtelen életmód fennállását sugallhatják.
Adatok
Cikkszám
usam20