Natur Tanya® ALPHA - A férfi potencia és a kirobbanó férfiasság támogatásához! 8 komplex összetevővel, fermentált l-citrullinnal

Natur Tanya® ALPHA - A férfi potencia és a kirobbanó férfiasság támogatásához! 8 komplex összetevővel, fermentált l-citrullinnal
Natur Tanya® ALPHA - A férfi potencia és a kirobbanó férfiasság támogatásához! 8 komplex összetevővel, fermentált l-citrullinnal
Természetes potencianövelő és energiafokozó kifejezetten férfiaknak 30db
Bővebben
Rendelhető
Részletek
ALPHA termékünk fermentált L-citrullin alapú potencianövelő, egy növényi viagra, melynek kék színű tablettái, további 7 természetes összetevővel nem a merevedési zavar tüneteit, hanem annak kiváltó okait kezeli a hosszú távú sikerekért!

egyszerre támogatja a pszichológiai egészséget
növeli a véráramlást és javítja a keringést
kiváltja és fenntartja az erekciót
megnöveli az oxigénfelvételt és a fizikai energiaszintet
fenntartja a tesztoszteronszint egyensúlyát
fokozza a normál spermaképződést
támogatja a termékenységet és szaporodást

1. FERMENTÁLT L-CIRULLIN
A legfontosabb tápanyag a merevedéshez!Hatására a több nitrogén-monoxid termelődik a testben, ami felel a merevedési zavarokért, több vért és oxigént nyújt, miközben védi a szívet és az artériákat, csökkenti a vérnyomást, javítja a hangulatot (depresszió ellenes) és megnöveli a fizikai energiát. A merevedési zavarral küzdőknél mindig alacsony a citrullin szint!
2. TAURIN
A második legfontosabb természetes potencianövelő tápanyag az igazán hatékony erekció érdekében, különösen, ha nem fogyasztunk húst, sokat stresszelünk, vércukor panaszaink vannak vagy ahogy haladunk előre a korban. Növeli a tesztoszteron termelést, javítja a véráramlást és merevedést. Növeli a herék fő antioxidánsainak, a szuperoxid-dizmutáznak (SOD) és glutationnak a szintjeit és csökkenti az oxidatív stresszt.
3. MACA GYÖKÉR STANDARDIZÁLT BÉTA-SZITOSZTEROL
Adaptogén gyökér, ami főként béta-szitoszterol hatóanyagával nem csak javítja az erekciót, de a pszichés hatásokat is csökkenti, növelve a szexuális vágyat és izgalmat. Segíti a szervezet stresszhez való alkalmazkodását, löketet ad, amikor fáradt az ember (felemeli az alul működő szerveket), vagy lenyugtat, amikor arra van szükség (csökkenti a túlműködő szerveket) illetve a stresszhormonok, a neurotranszmitterek és egyéb vegyi anyagok termelését.
4. PANAX GINSENG
A panax ginzeng fő aktív összetevője, a ginzenozid Rg1 (felépítésükben hasonlítanak a szteroid hormonokhoz) felelős a szérum tesztoszteron szintek növekedéséért, az ösztrofén szint egyensúlyáért (egy másik hormon, melynek jelentős hatás van a szexuális működésre mind nőknél, mind férfiaknál), a spermiumok mennyiségéért, dolgozik a korai magömlés ellen és ismert szorongás csökkentő.
5. B3-VITAMIN AZ INOZITOL-HEXANIKOTINÁT FORMA
A nyújtott felszívódású niacin önmagában is hatékony a merevedési zavar kezelésében, mivel értágítóként működik, ami segíti javítani a péniszhez való véráramlást. Különösen hasznos diszlipidémia esetén, amikor magas az LDL-koleszterint, magas a trigliceridszint és alacsony HDL-koleszterin szint. Ezek a lipidzavarok vagyis a diszlipidémia szorosan összefügg a merevedési zavarral, mivel gátolja az erek tágulását és a vér áramlását, illetve károsítja az érrendszer egészét.
6. SZERVES CINK
Mivel a cink koncentrációja annyira magas a férfi nemi szervekben (prosztata, herék, és magában a spermiumban is), így szerepe a férfi reprodukcióban tagadhatatlan. A cink javítja az általános szexuális funkciót, növeli az izgalmi állapotot, az erekció minőségét és a pénisz tolóerejét. Fontos szerepet játszik a tesztoszteron, az elsődleges férfi nemi hormon termelésében.
7. SZERVES SZELÉN
Az alacsony tesztoszteronszint férfiaknál alacsony libidót, ami pedig az erekció hiányát okozza. Az alacsony tesztoszteronszint szorosan kapcsolódik a különböző ásványianyag hiányokhoz, különösen cink és szelénhiányhoz. Ez a hormon adja a férfiak nemi vágyát, és a fiatalság és vitalitás érzését. A szelén potenciálisan részt vesz a tesztoszteron bioszintézisében, a férfi meddőség kezelésében, javítja a spermiumok minőségét, mennyiségét, mozgékonyságát. 
8. BIOPERINE®
Ez a hatóanyag képes fokozni az ételeinkből vagy étrend-kiegészítőinkből bevitt tápanyagok felszívódását, ami a szervezet tápanyagokra való igényét fokozza egészen 30%-tól, 200%-ig terjedő biohasznosulással! Mindemellett a fekete bors a mikroerek tágulását okozza a nemi szervekben nőknél és férfiaknál egyaránt. A fekete borsban lévő biokatív piperin vegyület növeli a vérben lévő Q10 mennyiségét, ami fokozza a véráramlást a nemi szervekhez (méhhez és a péniszhez), ezért a fekete bors egy kiváló természetes gyógymódja a merevedési zavarnak és impotenciának is.
Tudtad? Számos potencianövelőben L-arginint használnak a nitrogén-monoxid növelésére, TÉVESEN. Ugyanis az arginin legnagyobb része lebomlik vagy átalakul, mielőtt elérné a szöveteket, így arginin kb. 1%-a az, ami rendelkezésre áll. A citrullin viszont jobban emeli a szervezet arginin szintjét, mint maga az arginin fogyasztás! A citrullin nem bomlik le, ugyanakkor átalakul argininné a szervezetben, miközben nitrogén-monoxidot termel és nagyobb mértékben tágítja ki az ereket, mint az arginin.    Tudtad? Egy mai átlagos 40 éves férfinak olyan a tesztoszteronszintje, mint egy 70 éves embernek volt 50 évvel ezelőtt, amit a földek csökkenő ásványi anyag tartalmával és az ételekre permetezett növényvédő szerekben, vízben található xenoösztrogénekkel magyaráznak, ami hormonális egyensúlyhiányt idéz elő a férfiak szervezetében.
VEGÁN, LAKTÓZ-, ÉS GLUTÉNMENTES / OGYÉI ny.sz: 28568/2022
Adatok
Cikkszám
5999565081744