Natur Tanya® BIOAKTÍV FOLÁT – Világszabadalommal védett legújabb 4. generációs Quatrefolic® folát!

Natur Tanya® BIOAKTÍV FOLÁT – Világszabadalommal védett legújabb 4. generációs Quatrefolic® folát!
Natur Tanya® BIOAKTÍV FOLÁT – Világszabadalommal védett legújabb 4. generációs Quatrefolic® folát!
Vérképzés, terhesség, immunrendszer, depresszió, érelmeszesedés 30db
Bővebben
Raktáron :  3 db
3 320 Ft
Részletek
VILÁGSZABALOMMAL rendelkező Quatrefolic® FOLÁT!Szervezetünk az ételekben található folsavat – foláttá, a folsav bioaktív formájává alakítja, hogy hasznosítani tudja. Sajnos az átalakítás csak az emberek felénél megy végbe, mert a magyar lakosság 56%-a érintett az MTHFR génmutációban, ami a folsav-folát átalakítását katalizáló enzim működését szabályozza. Ez azért nagy probléma, mert ha nem történik meg a folsav-folát átalakítás, akkor a rossz folsavszint fokozott rákkockázathoz kapcsolódik és bizonyítottan megnöveli az érelmeszesedés, a szívroham, a trombózis és agyvérzés kockázatát!
Ha alacsony a szervezet folátszintje megjelenik a krónikus fáradtság, a depresszió és gyakrabban betegszünk és fertőződünk meg. Mindezt olyan kísérő tünetek egészítik ki, mint a korai őszülés, az ingerlékenység, a vérszegénység és az emésztési zavarok.
A folát serkenti a tanulásért és memóriáért felelős agyterületet, szükséges vitamin a férfiak terméketlenségéhez, nőknél a terhesség és szoptatás alatt és nélkülözhetetlen táplálékkiegészítő depressziós betegeknél.A világszabadalommal védett, legújabb 4. generációs Quatrefolic® folát hatékonyan normalizálja a folátmennyiséget azoknál is, akik sajátos genetikájuk miatt nem termelnek megfelelő mennyiségű vagy hatékony MTHFR (metiléntetrahidrofolát-reduktáz) enzimet.
TUDTAD? A folsav-foláttá nem alakul át akkor sem, ha bélgyulladás, vese és májbetegség áll fenn, vagy tartósan gyógyszert fogyasztunk, pl. fogamzásgátlók, barbiturátok, metotrexát, acetilszalicilsav, metformin. Sokkal nagyobb a folát szükséglete a terhes nőknek, a cukorbetegeknek, bélgyulladás és májbetegség esetén (a máj raktározza a szükséges folát mennyiség 50%-át) és azoknak, akik hashajtókat, vízhajtókat kényszerülnek szedni vagy alkoholbetegek, ahol a folsavhiány mindig megjelenik, mert az alkohol blokkolja az átalakító enzimet.
INDIKÁCIÓK: A folát szerotonin és a dopamin nevű boldogsághormonokat termel, ezért örömvitaminnak is hívják. Fontos kiegészítő depresszió, ingerlékenység és krónikus fáradtság esetén. A legfontosabb vitamin női meddőség, férfiak terméketlensége, és az egészséges babák fejlődése szempontjából. Folát szükséges a magas homocisztein szint csökkentéséhez, az érelmeszesedés, szívroham, mélyvénás trombózis és a stroke megelőzéséhez. A folát növeli a tanulási képességet, javítja a memóriát, elősegíti az egészséges vörösvértestek képződését, és támogatja az immunrendszer egészségét. A foláthiány megaloblasztos vérszegénységet okoz.Vegán, glutén- és laktózmentes termék, nem tartalmaz meterséges tatósítószert, színezéket, aromát.  OGYÉI ny.sz: 26731/ /2021
Adatok
Cikkszám
5999565081690