Natur Tanya® Puridren koncentrátum - Sav-bázis egyensúly és méregtelenítés 12 gyógynövény és klorofill erejével 500 ml

Natur Tanya® Puridren koncentrátum - Sav-bázis egyensúly és méregtelenítés 12 gyógynövény és klorofill erejével 500 ml
Natur Tanya® Puridren koncentrátum - Sav-bázis egyensúly és méregtelenítés 12 gyógynövény és klorofill erejével 500 ml
Lúgosító és méregtelenítő természetgyógyászati alaptermék 500 ml

Bővebben
Rendelhető
Részletek
Vegán, folyékony koncentrátum a népgyógyászatból jól ismert 12 féle lúgosító-méregtelenítő gyógynövénnyel és klorofillal. A Puridren főzet hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához és a szervezet salaktalanító munkájának fokozásához. Segít kivezetni a bénító, öregítő savakat, salakanyagokat és méreganyagokat és ezáltal növelni az energiaszintet, serkenteni az anyagcserét, szépíteni és egészségessé tenni a bőrt, illetve feszesíteni a kötőszövetet.
A kúraszerű alkalmazás javít a mindennapi életminőségen, a lomha anyagcserén, és olyan külső változásokat is eredményez, mint a csökkenő narancsbőr jelenség, a feszesebb kötőszövet, a fiatalosabb arckontúr, a szebb bőr és a csillogó, világító szemfehérje.
Tökéletes választás bőrpanaszok, szellemi és fizikai fáradtság esetén és azok számára, akik arra panaszkodnak, hogy alig esznek mégis híznak vagy reggelente gyűröttnek és fáradtnak érezik magunkat. A főzetet csak vízhez kell adni és koktélként elfogyasztani egyenlő arányban a nap folyamán.

VEGÁN, FOLYÉKONY FORMULA
A SZERVEZET MÉREGTELENÍTÉSÉHEZ
A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY ÉS A
BÉLKOMFORT TÁMOGATÁSÁHOZ
12 FÉLE TERMÉSZETES ÉS KOMPLEX GYÓGYNÖVÉNNYEL, KLOROFILLAL
NEM TARTAMAZ HOZZÁADOTT AROMÁT 
20 NAPI ADAG, 500 ML

12 meglepő dolog, ami egy Puridren méregtelenítő kúra alatt megtapasztalható

Korábban kelünk az ébresztőóránál
Felgyorsul a lomha anyagcsere
Ránk jönnek a régi nadrágok
Nem szorít nap végén a cipő
Eltűnnek a szemek alatti sötét karikák
Vakítóbbá válik szemeink fehér része
Fiatalosabbá válik az arckontúr
Szebbé a bőr és erősebbé a haj
Csökken a narancsbőr mennyisége
Feszesebb lesz a kötőszövetet
Javul a koncentráció
Több lesz a napi mosoly

Hogyan készítsünk méregtelenítő és zsírégető koktélt, 3 lépésben!

Mivel az összetevők koncentráltak, naponta csak 25 ml-nyi mennyiségre van szükség, amit adjunk tetszőleges mennyiségű vízhez. (A Natur Tanya® 1,5 liter szénsavmentes ásványvizet javasol a hígításhoz)
Rázzuk össze és igyuk egész nap, egyenlő arányban elosztva!
Dúsítsuk nyugodtan koktél elemekkel is, mint narancs-, citrom-, lime- és uborkakarikák, illetve mentalevél, citromfűlevél.

A termék használata közben fontos odafigyelni a megfelelő életmódbeli tényezőkre is!
- Táplálkozás - Tápanyagokban gazdag, minőségi, kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet jelent. Törekedjünk a finomított, feldolgozott élelemiszerek redukálására a szervezet anyagcserefolyamatainak legoptimálisabb működésének érdekében.
- Alapos rágás - Az alapos rágásnak óriási szerepe van abban, hogy a szervezetbe bevitt tápanyagokat tökéletesen megemésszük.
- Folyadékfogyasztás – Az ajánlott átlagos napi folyadékbevitel 2 és 3 liter tiszta víz. Méregtelenítés vagy testsúly csökkentő diéta ideje alatt a folyadékbevitelt növelni érdemes; 20 kilogrammonként 1 literre. 
- Testmozgás - A rendszeres testmozgás nagymértékben hozzájárul a mindennapi életminőség javításához. Mozgás nélkül nincs egészség, mozgás nélkül nincs sav-bázis egyensúly. Hetente legalább 3x1 órát szánjunk testmozgásra, kezdetben az ütemes séta is megteszi.
- Szellemi-mentális egyensúly – Tessék mosolyogni! A mentális egyensúly, a pozitív életszemlélet, az optimizmus önmagában fél egészséget jelent.
Adatok
Cikkszám
5999882575544