Natur Tanya® SOLAR VITAMIN - Világszabadalommal védett napozóvitamin, szoláriumozás, napozás vagy nap nélküli bőrpigmentációhoz

Natur Tanya® SOLAR VITAMIN - Világszabadalommal védett napozóvitamin, szoláriumozás, napozás vagy nap nélküli bőrpigmentációhoz
Natur Tanya® SOLAR VITAMIN - Világszabadalommal védett napozóvitamin, szoláriumozás, napozás vagy nap nélküli bőrpigmentációhoz
13-féle célzott bőrbarnító, sejtvédő, bőregészségét javító összetevő 30x
Bővebben
Raktáron :  6 db
4 790 Ft
Részletek
Napozóvitamin 13 célzott összetevővel, melyek elősegítik a bőr barnulását és javítják a bőr tónusát, napozás nélkül vagy napozás és szoláriumozás mellett. Továbbá védik szemeinket és bőrünket a károsító UV sugaraktól, melyek a látás romlásához, leégéshez, a bőr korai elöregedéséhez, végül bőrrákhoz vezethetnek. A terméket napallergiások számára is ajánljuk, magas faktorszámú napozó használata mellett. 
A természetes karotinoid színanyagok (A-vitamin béta-karotin forrásból, a luetin és zeaxantin 2 féle bársonyvirágból, a likopinban gazdag paradicsom por), a szerves kötésű réz és a fermentált tirozin gyorsabban, mélyebben és tartósabban barnítják a bőrt, míg önbarnító tulajdonságuk különösen fontos azok számára, akiknek orvosi utasításra kell kerülniük a napot.  
A 13 komplex összetevő között megtaláljuk a magas, 70%-os melanóma ellenes EGCG tartalomra standardizált zöld tea kivonatot, szemeinket és bőrünket védő vitaminokat [(antioxidáns E, és gyomorkímélő C-vitaminnal), biotint, A-vitamint (béta-karotinból származó!)] és a kizárólag szerves ásványi anyagokat (főként aminosav kelát formában). 

TERMÉSZETES FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ KAROTINOID SZÍNANYAGOK
NÖVÉNYI KIVONATOK, FERMENTÁLT L-TIROZIN + MIKROTÁPNYAGOK
NAPOZÁSHOZ ÉS SZOLÁRIUMOZÁSHOZ (EZÁLTAL TARTÓS BARNA BŐRHÖZ)
KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT ÉRZÉKENY ÉS VILÁGOS BŐRŰEKNEK VAGY A NAPOT KERÜLNI KÉNYSZERÜLŐ EMBEREKNEK (NAP NÉLKÜL IS BARNÍT)
VÉDELMET NYÚJT A SZOLÁRIUMOK ÁLTAL KIBOCSÁTOTT UV-A SUGÁRZÁS, ÉS A NAPBÓL SZÁRMAZÓ UV-B SUGÁRZÁS ELLEN, AMELY A BŐR KÜLÖNBÖZŐ RÉSZEIT, ILLETVE SZEMEINKET KÁROSÍTHATJÁK 

SOLAR VITAMIN TERMÉKFEJLESZTÉS 
A Natur Tanya® SOLAR VITAMIN fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy termékünk a karotinoidokat természetes és ne szintetikus forrásból tartalmazza! 
A paradicsom fő színező alkotórésze a likopin, éppen ezért esett a választásunk a paradicsom héjából extraktált likopinre. A luteint főként ehető gyümölcsök és növények extrakciójával állítják elő. Termékünk a nagyvirágú bársonyvirág 2 féle kivonatát tartalmazza, standardizált 20% lutein és 10% zeaxanthin tartalommal. Az imént említett összetevők színe a sárga, a narancssárga, a barna, és a piros színárnyalataival rendelkeznek. 

VEGÁN TERMÉK, LAKTÓZMENTES ÉS GLUTÉNMENTES FORMULA
SZÍNEZÉKMENTES NÖVÉNYI KAPSZULATOK
KÉNYELMES DOZÍROZÁS, KÖNNYŰ ADAGOLÁS 

Hogyan barnul a bőrünk? A bőrszín változása a napozás hatására egy természetes védelmi reakció. A szervezet így védekezik a leégés és az ultraibolya sugarak ellen. A bőr roppant összetett szerv, sokféle sejtből épül fel a szerkezete, többek közt a figyelemre méltó melanocitákból. Ezek termelik a melanint – azt a pigmentet, ami a napozás utáni csodaszép aranybarna bőszínért felelős.
A Natur Tanya® SOLAR VITAMIN összetevői kétféleképp is segítik a bőr barnulását! 

Egyrészt a szerves kötésű réz és a fermentált tirozin, szerves cinkkel, C- és E-vitaminnal együtt növeli meg a szervezet melanin termelő képességét.
Másrészt tartalmaz a természetben együttesen elforduló karotinoid festékanyagokat, melyek felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, és pigmentáják azt.  

5 Ok, a Natur Tanya® SOLAR VITAMIN mellett 

Mélyebb és tartósabb barna bőrszín elérése
A bőr színén, tónusán napozás nélkül is javít
Enyhíti a napallergiás tüneteket, gátolja a leégést
Az UV sugárzástól a bőrsejteket és szemeinket is védi 
Egészséges, tónusos bőrtextúrához segít 

Natur Tanya® SOLAR VITAMIN - Egészséges bőr, csokibarna bőrszín!
Adatok
Cikkszám
5999565081850