Netamin Bio Szőlőmag 550 mg kapszula 60db

Netamin Bio Szőlőmag 550 mg kapszula 60db
Netamin Bio Szőlőmag 550 mg kapszula 60db
Növeli a test ellenálló képességét a stresszel szemben
Támogatja a keringési rendszer egészségét, hozzájárul az egészséges vérnyomáshoz
Segít a bőr általános megjelenésének és egészségének javításában
Kiváló, magyar szőlőből készült!
Bio szőlőmag por, növényi kapszulában
Bővebben
Raktáron :  2 db
2 500 Ft
Részletek
100% bio magyar szőlőmagpor, növényi kapszulában
szőlőDr. Szent-Györgyi Albert, a híres magyar tudós fedezte fel, hogy a szőlőmag a természetben megtalálható egyik legkoncentráltabb antioxidáns-forrás. Az antioxidánsok hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez. Fontos tudni, hogy a szabadgyökök rengeteg káros folyamatot indítanak el testünkben, számos betegség okozói. Keletkezésük köthető a stresszes életmódhoz, gyümölcsökben, zöldségekben szegény táplálkozáshoz.

A szőlőmag nem csak antioxidáns ereje miatt ajánlott azoknak, aki mindennapjaik során nagyfokú stressznek vannak kitéve: adaptogén hatása is van! Adaptogénnek nevezzük azokat a természetes anyagokat, amelyek mellékhatások nélkül növelik a test ellenálló képességét a stresszhatásokkal szemben a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén. A szőlőmag nem csak növeli a test védekező képességét a stresszel szemben, de segít a feszültség csökkentésében, ellenállóbbá teszi a testet az érzelmi stresszel szemben és segít a mentális teljesítmény javításában is.

A stressz nem kell, hogy tönkre tegye az életünketA szőlőmag ezért kifejezetten ajánlott mindazoknak, akik szeretnék természetes módon védeni testüket a stressz okozta káros egészségügyi hatásoktól. A szőlőmagban található polifenolos komponensek elősegítik a sejtek védelmét szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben, így lassíthatják a bőr öregedését. Klinikailag bizonyított, hogy segíti fenntartani a szív, ér- és keringési rendszer egészségét és jótékony hatással van a vérnyomásra.

A Kaliforniai Egyetemen végzett kutatás megállapította, hogy a szőlőmag jó hatással van a metabolikus szindrómában (magas vérnyomás, hasi elhízás, magas koleszterin- és vércukor szint) szenvedőkre. A szőlőmag a hajszálerek egészségét is fenntartja, segít a láb vérkeringésének optimalizálásában, csökkenti a nehéz, fáradt láb érzését, ezért kedvelt azok körében is, akiknek visszér betegsége van, vagy cukorbetegséggel küzdenek. Nem véletlen, hogy a szőlőmag egyre több kozmetikum alapanyaga! Rendkívül magas E-vitamin tartalma miatt és a bőr egészségére gyakorolt kedvező hatása miatt öregedés-gátló krémekhez használják.

Miért érdemes szőlőmagot szedni?
Szőlőmag- jótékony hatással van a vérnyomásra - az egyik legerősebb antioxidáns, védi a sejteket az oxidatív károsodásoktól - klinikailag bizonyított, hogy segít fenntartani a szív- és érrendszer egészségét - javítja a test ellenálló képességét a stresszel szemben - lassítja a bőr öregedését - segít fenntartani a bőr egészségét - jó hatással van a metabolikus szindrómában (magas vérnyomás, hasi elhízás, magas koleszterin- és vércukor szint) szenvedőkre - segít visszérbetegség esetén a nehéz, fáradt láb érzésének csökkentésében
Adatok
Cikkszám
neta86