Vitaking Saw Palmetto Fűrészpálma 540 mg 90db

Vitaking Saw Palmetto Fűrészpálma 540 mg 90db
Vitaking Saw Palmetto Fűrészpálma 540 mg 90db
Vitaking Saw Palmetto Fűrészpálma 540 mg 90db
Vitaking Saw Palmetto Fűrészpálma 540 mg 90db
Vitaking Saw Palmetto Fűrészpálma 540 mg 90db
A Saw Palmetto – vagy más néven szabalpálma – gyümölcse régóta kedvelt és széles körben (főleg a férfiaknál) alkalmazott növényi étrend-kiegészítő. A fűrészpálma (saw palmetto) igazán hatékony segítség a férfiaknak. Ez a növény hozzájárulhat a prosztata egészségének fenntartásához. A Vitaking Saw Palmetto kapszula 540 mg fűrészpálma gyümölcsöt tartalmaz.
Bővebben
Rendelhető
Részletek
A férfiak gyógynövénye
A fűrészpálma (Saw palmetto) – vagy más néven szabalpálma – egy kis méretű pálma fajta, az Egyesül Államok délkeleti területén őshonos, és könnyen felismerhető nagy, lándzsaszerű leveleiről. A növénynek sötét vörös, olíva bogyó nagyságú termései vannak. Az amerikai indiánok különös tisztelettel viseltettek a Saw Palmetto tulajdonságai iránt. Az Amerikai Egyesült Államokban gyomnövénynek tartották, valódi értékeinek felfedezése Európában történt meg. A növény termését az észak-amerikai indiánok táplálékként használták.

A Saw Palmetto gyümölcsének kivonata, régóta kedvelt és széles körben (főleg a férfiaknál) alkalmazott növényi kivonat. Ezt már régóta ismeri a népi gyógyászat.

Idősödő férfiaknak…
Az idősödő férfiaknál fontos kérdés a prosztata egészségének fenntartása.
A Saw Palmetto segíthet fenntartani a prosztata egészséges működését. (Ez viszont nem zárja ki, hogy hölgyek is fogyasszák, és manapság a hölgyek körében is kezd népszerű lenni. Érdemes utánaolvasni.) A Saw Palmetto, vagy fűrészpálma tápanyagokat és különböző zsírsavakat tartalmaz.

Mit tehetsz a prosztata egészségének támogatásáért? Kerüld a gyulladást okozó élelmiszereket (pl tejtermékek, cukor, glutén, alkohol). Egészítsd ki az étkezésed több cink tartalmú étellel, és fogyassz több hidegvizi halat, az omega-3 zsírsav pótlás miatt. Próbáld ki ezt a gyógynövényt és támogasd a prosztata egészségét!

Fűrészpálma:
hozzájárul a normál prosztata működéshez
támogatja a férfiak egészségét
segítheti a 45. életévüket betöltött férfiak normális vizelési funkciójának fenntartását
A Vitaking Fűrészpálma termék kapszulánként 540 mg fűrészpálma gyümölcsöt tartalmaz.
Adatok
Cikkszám
9754